Inscrie firma »

CRYOGEN: CRIOLIPOLIZA SI LASER SOFT INTR-UN SINGUR ECHIPAMENT

CRYOGEN: Criolipoliza si laser soft intr-un singur echipament
Data adaugarii: 12 Ian 2015
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 11 Feb 2015
Pret: 1.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Sanatate/Frumusete
Persona Contact:
Iulia Ioncescu
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: CRYOGEN: Criolipoliza si laser soft intr-un singur echipament

Cryogen
The cool way to slim away
Criolipoliza - descoperita la Harvard Medical School
Cercetatorii americani au demonstrate stiintific si au aprobat FDA criolipoliza ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturala a celulelor grase din organism prin inghetarea lor.
Este o solutie perfect naturala In timp ce liposuctia este o metoda extrem de invaziva, ce implica riscuri mari, recuperare dificila, procedeu dureros si mai ales total agresiv pentru corpul tau, criolipoliza este un proces perfect natural. Exact in asta consta marea inovatie a acestei terapii, ca declanseaza un proces natural si cunoscut corpului tau. Mai exact, criolipoliza foloseste un proces de racire targetat care distruge celulele grase de sub piele, efectiv inghetandu-le pana la punctul de eliminare.
Laser + criolipoliza
Cryogen un sistem avansat hi-tech care duce tehnologia la rang de arta, pentru ca reprezinta imbinarea perfecta a doua terapii puternice: criolipoliza si laser. Cercetatorii japonezi au maximizat rezultatul dat de criolipoliza prin fascicule laser care sparg depozitele calcifiate de grasime astfel incat inghetarea individuala a celulelor grase care trebuiesc eliminate sa se produca mai rapid.
Cryogen
Echipament inovator pentru slabire localizata ce foloseste tehnologia criolipoliza + laser soft cu 2 capete de tratament pentru aplicare simultan, pentru rezultate definitive.
De la o ora de tratament standard cu criolipoliza, terapia prin criolipoliza + laser soft distruge celulele grase in numai 30 de minute. Laserul sparge blocurile de grasime, iar criolipoliza ingheada rapid celulele grase si provoaca apoptoza. Restul tesuturilor si nervii raman intacte, deoarece lipidele din celula grasa se cristalizeaza la o temperature mai mare decat apa din celelalte cellule. Ulterior tratamentului, celulele grase sunt eliminare treptat, in urmatoarele saptamani, de catre sistemul limfatic. Stratul de grasime este astfel dramatic redus, conturul siluetei modificat natural, definitiv si fara efecte secundare.
Rezultate rapide. Tratamente rapide. Fara efecte adverse Fata de alte proceduri, tratamentul Cryogen ia putin timp si e destul de simplu sa se muleze chiar si pe cel mai incarcat program. In plus, imediat dupa tratament iti poti continua activitatea normala. Nu doare, nu ai nevoie de perioada de recuperare, nu ai nevoie de vizite exhaustive la salon. Nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.
Apoptoza
Proces natural de moarte celulara si eliminare din corp
Celulele grase inghieata mai rapid decat restul, ca atare se modifica morphologic si intra intr-un process natural de moarte celulara. Organismul le elimina natural fara alte interverntii sau terapii suplimentare. Acest proces poarta numele de apoptoza.

Echipamentul propus de ROWE nu doar cã beneficiazã de o terapie inovatoare cu efecte uimitoare, dar propune ºi douã capete de tratament care pot lucra simultan. Este un aparat exclusivist ce beneficiazã de tehnologie japonezã de înaltã calitate ºi de dotãri pe mãsurã: 3 ecrane LCD cu touch-screen, computer intern ultra-performant, design futurist.
PREZENTARE R********
MEMBRU
GRATUIT
R********
 
Pentru a vizualiza datele companiei
R********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aparatura profesionala slabire - aparatura salon - echipamente profesionale salon