Inscrie firma »

LANÞ CU ELEVATOR CU CUPE

Lanþ cu elevator cu cupe
Data adaugarii: 20 Aug 2018
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 19 Sep 2018
Pret: negociabil
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Industrie Prelucrare/Echipamente
Persona Contact:
Turnescu Florin
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Lanþ cu elevator cu cupe

Descriere

Carcasele elevatorului cu cupe sunt autoportante, necesitã însã ghidaje orizontale la distanþe de maximal 15 m precum ºi la capãtul elevatorului cu cupe. Capul elevatorului cu cupe este compus din clapete pentru ajustarea capãtului de deversare. În partea superioarã este plasat un capac mobil cu vizor. Kettenbecherwerk ZeichnungArborele de propulsie este fixat în crapodine superioare, inchise cu inele de etanºare ºi cu posibilitate de ungere. Propulsia este realizata cu un motor cu reductor. Pentru un randament mai mare, vã recomandãm un sistem de propulsie cu pinioni cilindrici dinþati, opþional cu acþionare auxiliarã. Pornirea poate fi îmbunãtãþitã prin utilizarea unui cuplaj hidraulic, respectiv printr-o finã propulsie electricã.

Puþurile (coºurile) duble ºi simple sunt construcþii normate din componente din tablã cu flanºe de prindere. Uºa de întreþinere ºi montaj va fi amplasatã în construcþia turnului la cca. 0,8 m deasupra platformei de service.

Piciorul elevatorului cu cupe poate fi executat optional cu lagãr interior cu baie de ulei sau crapodine exterioare. Întinderea lanþului se realizeazã cu contra greutãþi sau printr-un pivot cu arc.

Roþile de antrenare-RUD sunt în funcþie de tipul de lanþ, roþi dinþate, cu segmenþi demontabili din aliaj superior sau roþi dinþate cu dinþi demontabili din aliaj superior.

Rolele de ghidare-RUD sunt role de lanþ cu segmenþi demontabili din aliaj superior respectiv inel rotativ.

Cupele sunt realizate conform specificaþiilor DIN sau corespunzãtor normelor noastre interne. Materia prima utilizatã este oþel, inox, sau cauciuc. Prinderea cupelor se realizeazã prin etriere de lant, cleme înºurubabile, elemente de antrenare sau coliere unghiulare.

Lanþurile sunt tratate conform specificaþiilor DIN sau conform inovaþiilor speciale din oþel superior foarte rezistent la uzurã. Se utilizeazã ºi lanþ articulat dublu sau central.

Sisteme de siguranþã, compuse din turometre ºi indicator de umplere, supravegheazã sistemul operational al elevatorului cu cupe.

Se pot livra diferite accesorii.
PREZENTARE RUD Florian Rieger SRL
LIGHT
MEMBER
RUD Florian Rieger SRL
 
Persoana de contact: Turnescu Florin
Adresa postala: str. Europa Unita nr.4 Cod postal:550052
Localitate: Sibiu, Sibiu
Telefon: click aici 0269-203609
Fax: 0269-203620
Website:

Activitate firma: lanturi - lanturi ridicare - antiderapante