Inscrie firma »

XYLAN ACOPERIRE ANTIGRIPANTA

Xylan acoperire antigripanta
Data adaugarii: 21 Mar 2024
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Apr 2024
Pret: negociabil
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Industrie Prelucrare/Echipamente
Persona Contact:
Echipa Prompt-Cover
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Xylan acoperire antigripanta

Xylan este un amestec de fluoropolimeri, material plastice ingineresti si inhibitori de coroziune bine selectati. Xylan-ul spre deosebire de fluoropolimerul conventional folosit pentru acoperirea suprafetelor este adaptat pentru a oferi proprietati specifice pentru specificul fiecarei aplicatii.
Elementele de mediu sunt responsabile pentru necesitatea unor acoperiri de suprafata de inalta performanta.
Acoperirea cu Xylan pentru prezoane, suruburi si piulite a demonstrat in timp ca fiind cea mai eficienta acoperire pentru protectie anticoroziva, protectie antigripanta si asigurarea unei lubrifieri uscate de inalta calitate. Xylan este disponibil intro gama larga de culori ceea ce face ca piesele acoperite sa corespunda standardelor de identificare functie de culoare a reperelor plus datorita proprietatilor fizico-mecanice sa faca fata celor mai grele medii de lucru.
Xylan coating rezista in cele mai agresive medii din industria auto facand fata cu success la toate fluidele auto, solvent si acizi. Acoperirea cu xylan reduce cuplul de stranger cu aproximativ 70% si poate fi executata desfacerea si infiletarea de mai multe ori fara ca stratul de xylan sa cedeze.
Xylan acoperire antigripanta este folosit cu succes in industria petroliera si chimica datorita proprietatilor sale. Rezista foarte bine si este folosit cu succes in medii marine pentru platformele de foraj marin datorita proprietatilor anticorozive si rezistentei deosebite la UV. Procesul tehnologic controlat si tehnologia de ultima ora asigura o calitate superioara a straturilor de acoperire cu Xylan.
Specialisti nostri sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi solutia optima.
PREZENTARE SC Prompt-Cover SRL
de 14 ani SC Prompt-Cover SRL
 
Persoana de contact: Echipa Prompt-Cover
Adresa postala: B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Localitate: Focsani, Vrancea
Telefon: click aici +4 0722 365 967/+4 0721 549 467
Contact Yahoo Messenger:
Fax: +40 237 216 143
Website:

Activitate firma: acoperiri cu teflon - teflon coatings - teflon