Inscrie firma »

SISTEM PROFESIONAL CU BONURI DE ORDINE

Sistem profesional cu bonuri de ordine
Data adaugarii: 2 Apr 2019
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 2 Mai 2019
Pret: 3950.00 RON
Conditii de plata: La livrare
Livrare: 1 - 5 ZILE
Categoria: Electrice/Electronice
Persona Contact:
Mattei Marcel
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Sistem profesional cu bonuri de ordine

Comercializam si instalam sisteme profesionale de ordonare clienti aflati in asteptare, acesta contine 3 elemente principale:
1. Dispozitiv electronic de furnizare tichete tiparite la apasarea pe un buton sau la o atingere de ecran(Touch-Screen), gestioneaza pana la 5 servicii si pana la 24 de panouri afisaj LED sau TV LCD. Informatiile de pe bon pot fi editate de catre utilizator
2. Panou afisaj LED, culoare rosie, format din 3 cifre, echipamentul include sistem sonor vocal sau de tip ding-dong, selectabil din hardware. Poate afisa informatia pe 1/4 randuri.
3. Telecomanda(Call Pad) acestea se instaleaza in fiecare birou, operatorul poate chema numarul urmator, poate reveni la numarul anterior sau poate rechema numarul curent aflat in lucru. Telecomanda poate fi si virtuala in sensul ca se poate instala pe un PC un software ce imita functiile telecomezii fizice. La cerere, putem furniza un software specializat pentru monitorizarea operatorilor, furnizand rapoarte statistice detaliate.
Un furnizor de tichete poate deservi mai multe ghisee sau birouri, datorita faptului ca fiecare panou LED poate fi facut sa functioneze doar cu o anumita telecomada, fara a perturba functionarea celorlalte panouri.
Sistemul este wireless, nu este necesara cablarea cladirilor, din acest motiv instalarea sistemului este rapida si fara a recurge la complicatii inestetice.
Sistemul profesional de ticketing este ideal in aplicatii de amploare medie si mare, precum: cabinete, spitale, primarii, etc.
Livrare rapida din stoc.
Garantia sistemului este de 2 ani.
PREZENTARE SC ROBOMAT SRL
LIGHT
MEMBER
SC ROBOMAT SRL
 
Persoana de contact: Mattei Marcel
Adresa postala: Str. Baba Dochia, Bl. D15, Timisoara - Timis
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0745.239.852
Fax: 0374-647917
Website:

Activitate firma: ceas digital LED ceas stradal ceas analogic - sistem acces si pontaj electronic - panou afisaj led display led