Inscrie firma »

SISTEM SIMPLU ORDONARE CLIENTI

Sistem simplu ordonare clienti
Data adaugarii: 16 Sep 2018
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 16 Oct 2018
Pret: 1890.00 RON
Conditii de plata: La livrare
Livrare: 1 - 5 ZILE
Categoria: Electrice/Electronice
Persona Contact:
Mattei Marcel
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Sistem simplu ordonare clienti

Comercializam sistem simplu de ordonare clienti aflati in asteptare, contine 3 elemente:
1. Dispozitiv mecanic de furnizare tichete pre-tiparite, acesta deruleaza o rola de hartie pe care sunt imprimate serii de muere de la 1 la 99, contine 3000 de tichete.
2. Panou afisaj LED, culoare rosie, format din 3 cifre, echipamentul include sistem sonor vocal sau de tip ding-dong, selectabil din hardware.
3. Telecomanda(Call Pad) acestea se instaleaza in fiecare birou, operatorul poate chema numarul urmator, poate reveni la numarul anterior sau poate rechema numarul curent aflat in lucru.
Un furnizor de tichete poate desrvi mai multe ghisee sau birouri, datorita faptului ca fiecare panou LED poate fi facut sa functioneze doar cu o anumita telecomada, fara a perturba functionarea celorlalte panouri.
Sistemul este wireless, nu este necesara cablarea cladirilor, din acest motiv instalarea sistemului este rapida si fara a recurge la complicatii inestetice.
Sistemul simplu de ticketing este ideal in aplicatii de amploare mica, de preferat cu un singur serviciu, cu unul sau mai multi utilizatori(birouri, ghisee, etc)
Livrare rapida din stoc.
Garantia sistemului este de 2 ani.
PREZENTARE SC ROBOMAT SRL
de 11 ani SC ROBOMAT SRL
 
Persoana de contact: Mattei Marcel
Adresa postala: Str. Baba Dochia, Bl. D15, Timisoara - Timis
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0745.239.852
Fax: 0374-647917
Website:

Activitate firma: ceas digital LED ceas stradal ceas analogic - sistem acces si pontaj electronic - panou afisaj led display led