Inscrie firma »

CANTAR ELECTRONIC MOBIL

Cantar electronic mobil
Data adaugarii: 2 Mai 2019
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 1 Iun 2019
Pret: 1.00 RON
Conditii de plata: La livrare
Livrare: 1 - 5 ZILE
Categoria: Electrice/Electronice
Persona Contact:
Mattei Marcel
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Cantar electronic mobil

NOU!!
Sistem electronic revolutionar de cantarire in mediul industrial si comercial. Acest model de cantar este in intregime mobil, inclusiv indicatorul de cantarire si imprimanta, sunt instalate intr-o geanta de tip Diplomat, impreuna cu un acumulator ce asigura autonomia de functionare timp de 40 ore. Sistemul este format din 4 mici platforme cu dimensiunea de 300x300mm, conectate prin cablu la indicatorul de greutate, portabil. Echipamentul este foarte flexibil, cele 4 platforme se aseaza astfel incat sa formeze o platforma de cantarire cu dimensiuni variabile, raspunzand cerintelor tuturor beneficiarilor ce doresc mobilitate, rapiditate la instalare si configurare rapida a unui cantar performant. Fiecare din cele 4 mici platforme, poate fi la randul ei un cantar individual, si poate fi utilizat ca atare, astfel sistemul poate fi numit si 4 in 1, datorita acestei caracteristici. Inaltimea platformelor este de numai 58mm.
Foarte important, acest sistem de cantarire poate fi livrat cu Omologare si Verificare Metrologica, putand fi utilizat in tranzactii comerciale.
- Capacitati disponibile: 0 - 1000Kg; 0 - 2000kg; 0 - 10.000kg; 0 - 20.000kg
- Fabricat in Italia
PREZENTARE SC ROBOMAT SRL
LIGHT
MEMBER
SC ROBOMAT SRL
 
Persoana de contact: Mattei Marcel
Adresa postala: Str. Baba Dochia, Bl. D15, Timisoara - Timis
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0745.239.852
Fax: 0374-647917
Website:

Activitate firma: ceas digital LED ceas stradal ceas analogic - sistem acces si pontaj electronic - panou afisaj led display led