Inscrie firma »

CANTAR INDUSTRIAL AUTO

Cantar industrial auto
Data adaugarii: 2 Mai 2019
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 1 Iun 2019
Pret: 1.00 RON
Conditii de plata: Cu avans si plata la termen
Livrare: 20 zile
Categoria: Electrice/Electronice
Persona Contact:
Mattei Marcel
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Cantar industrial auto

CÂNTAR AUTO PE AXA(OSIE) PROFESIONAL, MODEL VM-1.2
VM-1.2 este un sistem automat de cântarire autovehicole, acestea pot fi oricât de lungi sau oricât de grele, cu remorca sau nu. Cântarirea se poate face în doua moduri: static, axa cu axa sau dinamic- din miscare cu pâna la 5 Km/h, în acest din urma caz cântarirea este foarte rapida si precisa. Se poate utiliza în tranzactii comerciale, avand Omologare si Verificare Metrologica, fiind ideal pentru: Terminale logistice; Depozite; Cariere; Balastiere; Statii betoane sau statii asfalt; Reciclare materiale diverse; etc. De asemeni se poate utiliza la intrarea pe autostrada, pentru verificarea rapida, din mers a camioanelor si depistarea automata a celor ce depasesc limita legala de grutate. Frecventa maxima de cantarire a camioanelor, in modul dinamic, este de 150 camioane/ora, este un numar neegalat de alta instalatie de cantarit de acest tip.
CARACTERISTICI TEHNICE:

Capacitatea nominala : 20T sau 30T capacitatea maxima.
Dimensiune platforma: 3m x 0,7m x 0,25mm
Poate efectua cântarirea în regim static sau dinamic - din mers, 1 - 5 Km/h.
Structura robusta, din metal, constructie profesionala, poate lucra în medii grele cu umiditate mare, temperatura de lucru: -10/+40 gr.
Precizie ridicatã: 0,03% din capacitatea maxima, Diviziunea minimã - 20 Kg. Clasa de precizie 1, in modul dinamic, conform OIML R134.
Garantia sistemului este de 12 luni, se asigura service în garantie - la cerere, în post-garantie.
Dispune de Certificare Europeanã EN 45501, internationala - TCM 128/97-2590; OIML R 134
Dispune de Verificare Metrologica, valabilitate un an.
Fabricat în Cehia, model profesional.
Respecta legislatia în vigoare, inclusiv HG 1373/2008
Sistemul ruleaza software-ul de cantarire pe un PC normal dotat cu imprimanta normala, acesta avand avantajul ca se poate interfata cu alte programe si softuri ale clientului, precum programe de facturare, avize, etc.
Utilizatorul poate introduce, pentru tiparire pe tichetul de cantar, date despre: beneficiar, furnizor, materialul transportat, data/ora cântaririi, numar inmatriculare camion, nume sofer sau delegat, greutatea neta, bruta, pe fiecare axa sai osie in parte sau total camion, tara, greutatea totala, etc. în concordanta cu HG 1373/2008
IMPORTANT:
1.Suprafata de asezare a platformei trebuie sa fie plana, o suprafata betonata, rezistenta, fara înclinatie mare - max. 3gr. Pentru a creste precizia cântaririi, suprafata de rulare a camionului în timpul cântaririi trebuie sa fie bine finisata pentru a nu induce vibratii suplimentare.
2.Acest sistem se preteaza foarte bine automatizarii complete. Nu este necesara prezenta unui operator uman pentru a efectua cântâririle. Daca sistemul este echipat cu cititor de carduri, camionul este indentificat prin cardul detinut de sofer, tipul de material transportat este selectat de sofer. În timp ce camionul se afla pe cântar, doua sau mai multe camere de supraveghere înregistreaza numarul camionului si felul incarcaturii transportate, aceste înregistrari se vor pastra în memoria sistemului alaturi de celelalte date de indentificare. Sistemul poate fi supravegheat, daca se doreste, si de la distanta prin internet.
Cu acest sistem mobil de cantarire, furnizat de noi, cu dimensiunea de 1mx3m se pot cantari camioane de tonaj si gabarit foarte mare, practic orice tip de camion, cu una sau mai multe remorci, rapid si precis.
PREZENTARE SC ROBOMAT SRL
LIGHT
MEMBER
SC ROBOMAT SRL
 
Persoana de contact: Mattei Marcel
Adresa postala: Str. Baba Dochia, Bl. D15, Timisoara - Timis
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0745.239.852
Fax: 0374-647917
Website:

Activitate firma: ceas digital LED ceas stradal ceas analogic - sistem acces si pontaj electronic - panou afisaj led display led