Inscrie firma »

CEAS DIGITAL INDUSTRIAL

Ceas digital industrial
Data adaugarii: 2 Apr 2019
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 2 Mai 2019
Pret: 320.00 EUR
Conditii de plata: Dupa vanzare
Livrare: 1 - 3 ZILE
Categoria: Electrice/Electronice
Persona Contact:
Mattei Marcel
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Ceas digital industrial

Afiseaza ora in format HH:MM sau HH:MM:SS selectabil din software; Poate afisa optional temperatura din hala si umiditatea relativa sau poate afisa orice mesaj text, precum: “Pofta Buna” la pauze sau “Buna Ziua” la inceput/sfarsit program de lucru sau orice alt text dorit cu peste 64 tipuri de font si efecte vizuale, poate afisa fisiere .txt; .gif; .jpeg; bmp; etc. Ceasul poate fi utilizat si ca panou afisaj multimedia.
2. Inaltime caracter ninim/maxim, in functie de fontul utilizat: 50/300 mm (vizibilitate – 1/140m). Ceasul este construit dintr-un modul led cu dimensiunea de (L)640x(H)320mm, pe modul sunt 2048 led-uri, aceasta solutie tehnica permite editarea din software a marimii, a tipului de font, a culorii(La modelele multi-color) si a numarului caracterelor afisate.
3. Un pixel este format din 1 LED, Pitch 10mm, unghi de vizibilitate orizontal/vertical: > 130 grd. Nr. Pixeli: 32x64=2048
4. Fixare si sincronizare automata, orã din PC sau server, în mod automat prin software propriu, la anumite intervale de timp pre-setate.
5. Conectare în reþea LAN, protocol DHCP(Direct Link), Server Mode sau IP fix, configurare din soft pentru IP si port, sau se poate conecta prin cablu cu 2 fire in retea seriala RS485, pe distanta de 1200m.
6. Reglarea manuala sau automata a luminozitãtii in functie de iluminarea ambientala, manual in 16 trepte sau automat intre anumite intervale orare.
7. Pot fi configurate si setate un numar nelimitat de alarme, pentru anuntarea pauzelor de lucru, inceput/sfarsit program de lucru, etc.; Optional, fiecare ceas in parte dispune de o sirenã clopot sau digitala si fiecare ceas poate fi setat individual sau grup, sa sune la anumite intervale orare dorite sau pot fi setate sã sune toate la aceiasi ora.
7. Alimentare externã 230v/50Hz, consum mediu de energie: 15W
8. Carcasa din profil metalic, aluminiu, culoare neagra sau gri. Carcasa dispune de conector LAN RJ45.
9. Montaj cu prindere pe perete, din lateral sau de tavan.
PREZENTARE SC ROBOMAT SRL
LIGHT
MEMBER
SC ROBOMAT SRL
 
Persoana de contact: Mattei Marcel
Adresa postala: Str. Baba Dochia, Bl. D15, Timisoara - Timis
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0745.239.852
Fax: 0374-647917
Website:

Activitate firma: ceas digital LED ceas stradal ceas analogic - sistem acces si pontaj electronic - panou afisaj led display led