Inscrie firma »

Cereri si Oferte de Afaceri din Constructii/Amenajari/Mobilier

Filtreaza Cereri si Oferte de Afaceri
Tip anunt:
Categorie:
Localitate:

Cereri si Oferte de Afaceri din Constructii/Amenajari/Mobilier

ansambluri containere
CONTAINERUL este un modul prefabricat care poate fi folosit singur sau combinat cu alte module in diverse solutii de utilizar ... »
Gold Member 11 ani
container magazin
Containere Magazine sau containere comerciale, sunt destinate vanzarii diferitelor produse si a realizarii de magazine din co ... »
Gold Member 11 ani
container sanitar, grup sanitar
Containere sanitare, in diverse configuratii, pana la 6 wc-uri sau dusuri pe container, sau pot fi folosite in sistem mixt, w ... »
Gold Member 11 ani
container pentru organizare santier
SC EDIL OBC CONTAINER SRL produce si comercializeaza o gama completa de CONTAINERE PENTRU ORGANIZARE DE SANTIER cu diverse ... »
Gold Member 11 ani
container
Containere atipice Containerul are structura din profile din otel zincate. Peretii din panouri sandwich au tabla zincat ... »
Gold Member 11 ani
slefuim,frezam beton
firma specializata ofera servicii de slefuire,frezare matuire,pregatire suprafete industriale in vederea aplicarii de vopselu ... »
Oferit de:Adna Interdom
Light Member 12 ani
Angajam baiat
Firma specializata in reconditionarea pardoselilor din marmura cautam baiat pentru formarea unei noi echipe de profesionisti ... »
Oferit de:Adna Interdom
Light Member 12 ani
Banc de lucru cu protecție ESD
Banc de lucru cu protecție ESD Producem pe baza de comanda bancuri de lucru cu protective ESD si alte tipuri de bancuri de ... »
Gold Member 8 ani
Masa pentru terasa
Masa pentru terasa Masa pentru terasa ideala pentru baruri ce amenajează pe parcursul anotimpului cald terase pentru fumă ... »
Gold Member 8 ani
RAFTURI METALICE SECOND HAND SAU RECONDITIONATE
STORE LOGISTIC vine cu o propunere de colaborare catre clientii care au in depozit rafturi metalice si doresc sa le vanda. I ... »
Gold Member 10 ani
RAFTURI PORTPALET - EUROPALET
RAFTURI PORTPALET - EUROPALET oferite de STORE LOGISTIC. Consultanta gratuita oricarui client din Romania. Deplasare si cons ... »
Gold Member 10 ani
VESTIAR 3 CANATE 9 USI
VESTIAR 3 CANATE 9 USI de la STORE LOGISTIC. Usor de folosit recomandat pentru supermarket, mall sau unitati de productie. ... »
Gold Member 10 ani
37 anunturi / 2 pagini
12Pagina urmatoare