Inscrie firma »

ORNAMENTE DE GRADINA DIN BETON ADITIVAT.

Ornamente de gradina din beton aditivat.
Data adaugarii: 28 Noi 2018
Tip oferta: Cumparare
Data expirarii: 27 Ian 2019
Pret: 1.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Constructii/Amenajari/Mobilier
Persona Contact:
stalpisori si statuete
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Ornamente de gradina din beton aditivat.

Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.
Ornamente de gradina, stalpisori, fantani arteziene, statuete decorative, ingerasi, jardiniere, pitici, lei, cismele, vulturi, ornamente de beton, etc.
Originalitate, naturalete si decoratiuni unice la preturi rezonabile, pot fi produse in culori patinate, alb-negru, maroniu-negru si vernil-negru. Totul este ascuns in oferta noastra intersenata formata din statuete care pot fi postate in gradina, intrari, langa piscina, in sectorul privat, dar si in piete publice si zone de agrement restaurante sau hoteluri, etc. Ornamentele de gradina sunt o oportunitate de a va transforma gradina intr-o atmosfera de basm. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. De asemenea, se pot realiza piese la comanda speciala individuala. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
Pretul produsului comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
Adresa sediu firma: sat Cocorova, com. Sisesti, jud: Mehedinti.
Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
In speranta unei viitoare colaborari, va multumesc si va doresc o zi placuta!
PREZENTARE L******************
MEMBRU
GRATUIT
L******************
 
Pentru a vizualiza datele companiei
L******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: statuete - stalpisori - ingerasi