Inscrie firma »

BANC DE LUCRU CU PROTECțIE ESD

Banc de lucru cu protecție ESD
Data adaugarii: 21 Mar 2024
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Apr 2024
Pret: negociabil
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Constructii/Amenajari/Mobilier
Persona Contact:
Echipa Prompt-Cover
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Banc de lucru cu protecție ESD

Banc de lucru cu protecție ESD
Producem pe baza de comanda bancuri de lucru cu protective ESD si alte tipuri de bancuri de lucru la cererea beneficiarului proiectate funcție de destinația punctului de lucru. Bancurile de lucru proiectate si produse de noi pot fi cu inaltime reglabila sau cu inaltime fixa funcție de dorința si necesitatile beneficiarului.
Banc de lucru cu protecție ESD este folosit in montajul electrotehnic pentru a proteja componentele sensibile la incarcarile electrostatice in timpul asamblări acestora. Pentru testare si inspecție se folosește tot banc de lucru cu protecție ESD dar cu configurații specifice tipului de echipament ce trebuie testat si verificat sau creat funcție de postul de lucru.
Grupul de firme sub marca Prompt-Cover® respecta normele in vigoare pentru proiectarea si execuția bancurilor de lucru cu protecție ESD.
Acest tip de banc de lucru cu protecție ESD a fost creat după cerita beneficiarului final. Au fost respectate dimensiunile cerute de acesta, forma constructiva necesara postului de lucru si au fost folosite materialele cerute de beneficiar.
Pentru protecția de suprafața la acest banc de lucru cu protecție ESD, atât pentru lemn cat si metal au fost folosite materiale profesionale ce respecta normele in vigoare pentru astfel de lucrări.
Funcție de cerințele postul de lucru bancul de lucru cu protective ESD va fi proiectat respectând cerințele de stocare materialele si uneltele necesare, plus ținând cont de condițiile de ergonomice. Există mai multe ajustări posibile, toate componentele se potrivesc perfect împreună, iar fiecare detaliu este practic în uz. Stația de lucru se adaptează la procesul de lucru și de nevoile utilizatorului.

Ca urmare, toate mișcările utilizatorului pot fi optimizate, care, la rândul său, crește performanța și productivitatea și scade stresul legat de muncă.
Design-ul modular al acestui banc de lucru cu protective ESD oferă integrare totală cu sistemul existent și potențialul de a se adapta în mod flexibil la schimbările din mediul înconjurător. Bancul de lucru cu protective ESD este utilizat în mod obișnuit în activitatea de asamblare, cum ar fi, de control al calității și reparații. Poate fi proiectat si produs cu destinația aleasa de dumneavoastră si poate fi un banc de lucru dotat cu diverse scule si accesorii după bunul plac al dumneavoastră. Asta înseamnă ca orice banc de lucru poate fi personalizat după bunul plac al beneficiarului.
Grupul de firme sub marca Prompt-Cover® se poate ocupa integral de proiectarea și fabricarea de mobilier ergonomic industrial, cum ar fi mese de lucru și bancuri de lucru, rafturi si dulapuri, unități de sertar, linii de asamblare manuale pentru diverse industrii. Bancurile de lucru sunt proiectate pentru activități în care productivitatea, eficiența și eficacitatea sunt de o importanță majoră.
PREZENTARE SC Prompt-Cover SRL
de 14 ani SC Prompt-Cover SRL
 
Persoana de contact: Echipa Prompt-Cover
Adresa postala: B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Localitate: Focsani, Vrancea
Telefon: click aici +4 0722 365 967/+4 0721 549 467
Contact Yahoo Messenger:
Fax: +40 237 216 143
Website:

Activitate firma: acoperiri cu teflon - teflon coatings - teflon