Inscrie firma »

FOLIE ACOPERIRE SOLAR 170 MICRONI

Folie acoperire solar 170 microni
Data adaugarii: 20 Apr 2018
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 19 Iun 2018
Pret: 17.00 RON
Conditii de plata: ramburs
Livrare: livrare la sediul clientului
Categoria: Agricultura/Animale
Persona Contact:
matei andrei
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: folie acoperire solar 170 microni

Folie pentru solarii din gama profesionala de la Perita

Grosimea foliei este 170 microni (0,17mm), triplustratificata (3 straturi), cu aditivi UV, EVA, IR, AB.

Fiind multiaditivata este o folie pentru solar profesionala ce ofera o calitate deosebita iar rezistenta in timp este deja dovedita. Folia are o rezistenta in timp impotriva radiatiei soarelui, are o resistenta mecanica crescuta, este elastica cu un efect de transparenta ideal.

Este o folie profesionala rezistenta la stropiri cu sulf, are proprietati anticondens impiedicand formarea acestuia in interiorul solarului si nu in ultimul rand contribuie la indepartarea insectelor daunatoare fiind tratata antivirus (AV).


Garantia oferita de producator pentru aceasta folie este de 48 luni, iar durata de viata ajunge pana la 5-7 ani.

Lungimea rolelor de folie este variabila in functie de comanda clientului, cu latimi incepand de la 8,5m pana la 18 m.

Folia profesionala de 170 microni grosime are 5,8 m2/kg.



AVANTAJELE UTILIZARII FOLIEI PROFESIONALE PENTRU ACOPERIREA SERELOR SI SOLARIILOR

Numeroasele avantaje pe care le prezinta utilizarea unei folii profesionale pentru acoperirea serelor si solariilor se datoreaza in principal proprietatilor deosebite pe care le au aceste tipuri de folie. Fiecare dintre aceste proprietati este data de prezenta in structura fizica a foliei a aditivilor de ultima generatie.

Principalele proprietati pe care o folie profesionala trebuie sa le aiba sunt:

1. O folie de acoperire trebuie sa fie rezistenta la razele soarelui pentru o durata de timp cel putin egala cu garantia oferita de producator. Aceasta proprietate se numeste "stabilizarea UV a foliei"; Aceasta proprietate este data de prezenta aditivilor UV.

2. O folie de acoperire trebuie sa blocheze sau sa impiedice cat mai mult posibil pierderea de caldura acumulata in timpul zilei. Aceasta proprietate se numeste “efect termic” Aceasta proprietate este data de prezenta aditivilor IR.

3. O folie de acoperire trebuie sa fie transparenta la razele luminoase din zona asa numita zona fotosintetizanta activa. Aceasta proprietate este esentiala pentru dezvoltarea optima a plantelor si se numeste „transparenta in zona PAR” (photosynthetically active range);

4. O folie de acoperire trebuie sa reziste la actiuni mecanice elastice de genul dilatare la caldura si contractare la ger, rezistenta la incarcatura de zapada, rezistenta la grindina, etc. Aceasta proprietate se numeste „rezistenta mecanica si elasticitate” Aceasta proprietate este data de prezenta aditivilor EVA (etil-vinil-acetat).

5. „Difuzia luminii” – prezenta razelor de lumina din zona PAR poate fi completata cu schimbarea directiei acestora la intrarea in sera sau solar oferind lumina plantelor din toate directiile; Aceasta proprietate este absolut necesara pentru acoperirea solariilor cu structura de lemn.


Proprietatile optionale pe care o folie profesionala le poate avea in plus fata de cele principale sunt:

1. Anti-picurare (anti drip) – prevenirea formarii picaturilor mari de apa pe fata interioara a foliei, aceste picaturi fiind inlocuite cu picaturi foarte mici, aproape nedetectabile ce seamana foarte mult cu un strat uniform, foarte subtire de apa; Este un aditiv care in conditiile din solariile din Romania se consuma din primul sezon de utilizare, fiind recomandat pentru serele profesionale unde exista sisteme care sa asigure o temperatura mare in timpul sezonului rece

2. Blocarea intrarii in sera sau solar a radiatiilor UV;

3. Anti-ceata (anti fogging) – prevenirea formarii cetii in sere si solarii; Este un aditiv care se consuma foarte repede, iar reversul este formarea din abundenta a picaturilor de apa.

4. Cresterea cantitatii de radiatii UV care intra in sere si solarii; Aditiv necesar in floricultura, de exemplu la trandafiri.

5. Anti-praf (anti dust) – prevenirea depunerii de praf pe suprafata exterioara a foliei;
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
 
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Agricultura/Animale » Comert produse agricole