Inscrie firma »
Regret ca nu m-am inscris mai repede
Regret ca nu m-am inscris mai repede Membru Premium Silver: Domnul Stefan Minica - Director
Firma: MIN ART GENERAL GROUP
Domeniu de activitate: Import - Export, Constructii

MIN ART GENERAL GROUP activeaza din anul 1998 pe piata romaneasca si are activitatea impartita in 2 directii: Import-Export de peleti din lemn si apa minerala precum si activitatea din domeniul constructiilor.

In primii ani de activitate firma s-a dezvoltat conform unei strategii clare care a fost conceputa inainte de infiintare. In timp nevoia de dezvoltare a firmei a crescut si astfel am inceput sa investigam toate posibilitatile de promovare la scara nationala. In urma unui studiu am stiut ca promovarea online va fi benefica si am fost foarte interesat sa comunic folosind acest canal deoarece internetul intra ca un oaspete binevenit in vietile noastre, insa recunosc ca am subevaluat rezultatele benefice ale acestei comunicari

Am analizat mai multe site-uri atat din punct de vedere al prezentarii oferite pentru clienti cat si din punct de vedere al impactului pentru potentialii clienti si colaboratori, iar rezultatul a fost chiar inscrierea pe ClubAfaceri.ro si pe alte site-uri de profil.

Dupa inscrierea pe ClubAfaceri.ro, chiar in perioada de "test" (o luna de zile de folosire a serviciilor cu titlu gratuit) am fost contactati prin intermediul ClubAfaceri.ro de mai multi potentiali clienti si colaboratori decat prin intermediul celorlalte site-uri la un loc. Acest lucru mi-a sporit increderea in serviciile acestui site de afaceri.

Dupa expirarea perioadei de test am incercat pentru cateva luni si pachetele de servicii gratuite care nu iti ofera toate posibilitatile de promovare ale site-ului si contactele au inceput sa scada in mod evident, insa eu legam acest fapt de o posibila scadere de moment a cererilor. Ma inselam.

Concluzia era una singura: Trebuie neaparat sa beneficiem de toate serviciile ClubAfaceri.ro asa cum am beneficiat in perioada de test.

La cateva luni dupa achizitionarea unui pachet de sercivii Premium sunt convins ca am luat o decizie inteleapta si foarte benefica pentru afacerile noastre. Devenind membru Premium increderea potentialilor clienti si colaboratori s-a intarit in consecinta numarul contactelor s-a multiplicat fara nici o exagerare.

Suma platita a fost pe deplin justificata. ClubAfaceri.ro imi prezinta cel mai bine produsele si serviciile si este un autentic instrument de promovare. Nu voi ezita sa continui colaborarea cu un astfel de partener.

Acum nu regret decat ca nu m-am inscris mai repede, adica imediat dupa perioada de test.

Sunt convins 100% ca nici un membru Premium nu va regreta inscrierea pe acest site, daca va folosi toate oportunitatile rezultate din caliatea de membru Premium , iar celor care nu sunt decisi sa faca acest pas le pot spune doar ca vor fi placut surprinsi de cresterea numarului de contacte si contracte datorita inscrierii pe ClubAfaceri.ro