Inscrie firma »
Clientii au aparut din a doua zi de abonament Gold (VIDEO)
Fisierul video se incarca...
Clientii au aparut din a doua zi de abonament Gold (VIDEO) Domnul Dragos Pantazescu, director general
NOVICIO TECH DIVISION SRL

Membru Premium GOLD de 2 ani
Magazin virtual de cadouri, gadget-uri USB, accesorii electronice pentru uz personal, casa si auto, jucarii si jocuri deosebite, decoratiuni ambientale, farse si surprize, articole pentru petreceri, articole spionaj, si multe altele!

De ce m-am inscris?
FunnyBox avea nevoie sa fie cunoscut si comparat cu concurenta. Acesta a fost motivul principal si, pe langa asta, ne-am dat seama ca putem sa beneficiem de vizibilitatea si accesibilitatea mult mai mare a ClubAfaceri.ro. Experienta a aratat ca nu am gresit deloc.

Pachetul Gold
De a doua zi de cand am beneficiat de pachetul Gold au aparut mesajele si cererile de la clienti si traficul direct, prin prisma faptului ca acest pachet ofera link direct catre site-ul nostru.
Mai mult decat atat, clientii de pe ClubAfaceri.ro veneau la noi dupa ce comparasera deja produsele noastre cu ale concurentei. Stiau ce vor exact.

Comparativ cu alte medii de promovare, ClubAfaceri.ro este o investitie profitabila cu adevarat!

Noi am accesat toate mediile de promovare, mai putin radioul, care nu este pe specificul nostrum. Si aici a fost incantarea noastra fata de ClubAfaceri.ro pentru ca la raportul Calitate-Pret este cea mai profitabila investitie.

Ce facem in contul de pe ClubAfaceri.ro?
Apelam la toata gama de servicii pe care abonamentul o are. Postam si actualizam SAPTAMANAL produsele, ofertele, discounturile. Bineinteles ca spionam si concurenta, e normal sa fie asa, postam oferte de colaborare pentru firme, practic toata gama pusa la dispozitie. De altfel, avem un operator dedicat care se ocupa de contul de pe ClubAfaceri.ro.
Planurile de viitor sunt mari, chiar si in vreme de criza. Tocmai pentru ca nu putem exclude criza, eu vad colaborarea cu ClubAfaceri.ro benefica si categoric o sa continuam pentru ca este un mod ieftin, facil, comod, de a-ti expune produsele, de a te confrunta cu ceilalti, de a te vedea lumea, ori, pana la urma, orice firma asta isi doreste.

Avantaje incomesurabile pentru abonati!
Celor care vor sa se aboneze le spun sa nu ezite, sa nu stea pe ganduri, sa aleaga pachetul care li se potriveste, sa judece bine ca la astfel de costuri, avantajele sunt incomensurabil mai mari! Sa profite cat mai repde ca altfel profita altii ca mine si le luam clientii!