Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ulei dupa epilat cu argan

Ulei dupa epilat cu argan

Producator: Xanitalia
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ulei dupa epilat cu argan

Ulei dupa epilat cu argan 500 ml

Uleiul dupa epilat Xanitalia este potrivit pentru tratarea si curatarea pielii dupa epilare. Foarte bogat in ulei de argan, lasa pielea hidratata, neteda si revigorata. Datorita continutului de ulei de argan, acesta pastreaza tenul luminos si suplu.

Uleiul dupa epilat cu argan nu numai ca indeparteaza resturile de ceara de epilat, ci este si o bariera hidrolipida naturala, care asigura o protectie naturala impotriva influentelor externe. Imediat dupa epilare pielea devine uscata, sensibila, predispusa la iritatii si roseata. Dupa epilare, nu numai ca pielea se va trata imediat si se va calma, dar va inlocui temporar bariera higroscopica pierduta. Uleiurile de epilat ar trebui, de asemenea, sa fie utilizata in cazul depilarii de toate tipurile, fie cu ceara de unica folosinta fie cu ceara traditionala sau chiar prin alte metode (exemplu epilare definitiva, epilarea cu zahar).

Recomandari:

Uleiul dupa epilare cu argan este potrivit si recomandat pentru toate tipurile de piele care au fost tratate cu o procedura de epilare.

Protectie impotriva:

Uleiul dupa epilat cu argan protejeaza pielea tratata printr-un proces de epilare inainte de deshidratare, uscaciune, inrosire si efecte agresive ale efectelor inconjuratoare.

Continut:

Uleiul dupa epilare cu argan confera elasticitate, rezistenta si vitalitate pielii. Acesta contine vitamina E, care apartine grupului de antioxidanti puternici.

Aplicare:

Aplicati in straturi uniforme si subtiri in locurile de epilare. Efectul uleiului poate fi promovat prin masaj bland. Veti observa ca efectele sunt imediate, pielea va deveni mult mai stralucitoare, porii se vor inchide, iar efectele de dupa epilare, respectiv durerea si roseata se vor ameliora progresiv. Folositi cu incredere acest ulei dupoa epilare cu argan pentru o hidratare profesionala si de durata.

Produs in Italia de Xanitalia

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
196 155 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

ULEI DUPA EPILAT CU ARGAN ESTE LISTAT IN: