Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Rola hartie de epilat fagure 100m

Rola hartie de epilat fagure 100m

Producator: Total Pro Beauty
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Rola hartie de epilat fagure 100m

Rola hartie de epilat fagure 100m reprezinta unul din cele mai importante produse din gama consumabilelor ce se folosesc la salonul de infrumusetare.

Aparent hartia de epilat este un produs banal dar pentru a oferi o satisfactie uzului pentru care este destinat, s-au investit ani buni de cercetari pentru a gasi formula ideala. Astfel pentru a obtine cel mai bun raport - calitate - pret intre atribute ca rezistenta, gradul de lipire a cerii de epilat si elasticitate in functie de gradul de incarcare cu ceara de epilat specialistii recomanda grosimea de 70grame pe metrul patrat (gmp), greutatea ideala si densitatea optima procesului de epilare.

Ceea ce este diferit la aceasta rola hartie de epilat este in primul rand textura si aspectul in terminologia populara tip fagure sau romb. Acest fapt se datoreaza tehnologiei diferite de prelucrare a materialului. Aceasta hartie de epilat are in compozitia sa fibre textile organice, bumbac dar si fibre textile sintetice pe baza de polimeri si poliamida ce ii confera o rezistenta sporita la intindere sau la rupere. Este foarte bine stiut ca hartia de epilat isi modifica rezistenta in momentul in care se incarca cu ceara de epilat care la temperatura inalta, se intinde, dar in acelsi timp devine mult mai elatica. Pentru a preveni ruperea in momentul in care este incinsa si incarcata cu ceara de epilat, hartia de epilat ramane intacta datorita fibrelor naturale din bumbac absorbante.

Rola de hartie de epilat fagure se comercializeaza ambalata individual in folie de plastic pe un tambur din carton de 4 cm pentru a nu ocupa un volum prea mare.

Achizitionand acest produs veti vedea diferenta intre particularitatile acestei hartii de epilat dar in acelasi timp veti descoperi si avantajele si usurinta in folosire in salonul sau cabinetul dumneavoastra de cosmetica.

Din experienta impartasita de clientii nostri aceasta hartie de epilat fagure se adreseaza unui anumit segment de clienti care aplica ceara de epilat la o temperatura diferita fata de persoanele ce folosesc hartia de epilat clasica. Dupa parerea unor clienti activi, hartia de epilat fagure este net superioara ca produs folosit la epilarea cu ceara de unica folosinta. Asteptam parerile dumneavoastra si mereu vom tine cont pentru a imbunatati produsele ce va usureaza munca.

In cazul in care iti doresti sa experimentezi si alte produse te invitam sa descoperi toata gama de produse hartie de epilat.

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
195 800 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

ROLA HARTIE DE EPILAT FAGURE 100M ESTE LISTAT IN: