Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Decantor ceara 20kg

Decantor ceara 20kg

Producator: Total Pro Beauty
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Decantor ceara 20kg

Primul decantor de 20 kg din Romania realizat special pentru piata Romaneasca.

Decantorul de ceara de 20kg are 2 cuve, fiecare cuva avand capacitatea de 10 kg ceara topita / lichida.

Intrucat vasele sunt comunicante iar unul din vase este mai sus, capacitatea efectiva de ceara care se va putea pune in acest decantor de ceara este de minim 8-9 litri de ceara topita. Nu se recomanda o cantitate mai mare intrucat in cazul in care se poate varsa ceara poate fi un pericol crescut si pentru client dar si pentru personalul care lucreaza cu decantorul. Riscul cel mai mare il prezinta faptul ca datorita dimensiunilor vasului unde se decanteaza ceara si daca decantorul este miscat sau bruscat, este foarte usor sa se verse continutul.

Decantorul de ceara are niste dimensiuni impresionante: lungime - 76 cm, latime- 38, diametrul interior al vasului este de 29 cm. Adancimea cuvei este de 14 cm.

Prevazut cu doua termostate se poate regla temperatura de la 0 la 120 grade Celsius separat pe fiecare cuva. Astfel cuva de sus poate fi reglata pe 70-80 grade pentru topire si decantare iar cuva de jos poate fi reglata pe o temperatura optima adaptata temperaturii suportate de clienta. Fiecare termostat are indicator de functionare si se aprinde un bec rosu pe panoul frontal cand decantorul inncalzeste. Cand intra in functiune termostatul, cuva nu se mai incalzeste iar becul se stinge.

Ambele potentiometre reglabile au si pozitia 0 (zero) de unde se opreste alimentarea cu curent electric.

Cuvele decantorului sunt din aluminiu pentru cel mai bun transfer de caldura. Fiecare cuva are cate un capac din aluminiu pentru a evita intrarea prafului in cuve dupa folosire.

Una din cele mai importante parti ale decantorului de ceara - sita, este realizata din tabla stantata cu gaurile mici pentru a nu lasa firele de par sa treaca. Gaurile sitei sunt realizate printr-un procedeu de stantare unic realizandu-se astfel toate gaurile sa fie de 0,9 mm. Aceasta este dimensiunea ideala pentru a nu lasa firul de par sa treaca si in acelasi timp pentru a nu se infunda, lasand ceara de epilat sa treaca, fluida.

Pentru o mai buna manevrabilitate decantorul de ceara de 20 kg are 2 manere laterale din metal prins pe carcasa.

Pe panoul dorsal decantorul are guri de aer pentru ventilatie, pentru a evita supraincalzirea si distrugerea componentelor electrice.

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
196 408 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

DECANTOR CEARA 20KG ESTE LISTAT IN: