Inscrie firma »
 

Prezentare D*******

Scurt istoric : Ascutitoria Danyflor a fost infiintata in anul 2005 avind ca obiect principal de activitate ascutirea sculelor aschietoare si taietoare utilizate in industrie, uz casnic, sau alte domenii de activitate precum si comercializarea acestora.De atunci si pina in prezent, ca urmare a investitiilor facute am reusit sa ajungem printre cele mai performante ascutitorii.

Tehnologie : Ascutirea sculelor se face pe masini de ultima generatie,de mare precizie, ceea ce ne permite sa obtinem pe linga o calitate deosebita si un numar mare de ascutiri prelungind astfel considerabil durata de viata a sculelor , astfel :
Pinze circular placate; se ascut pe masini de ascutit cu comanda numerica Vollmer CX100.
Burghie (indiferent de materialul din care sint confectionate, sau modelul de ascutire); se ascut pe masina ascutit burgie Cuoghi AP40.
Cutite (placute) amovibile ; se ascut pe masina de ascutit Freud K00M04.
Cutite abricht ; se ascut pe masina de ascutit MVM AM 8,5.
Etc.

Comert : Avind in vedere multitudinea de scule existente in comert si ca nu intotdeauna sint de calitate , ne-am gindit sa venim in ajutorul clientilor nostrii, astfel la ora aceasta sintem in masura sa le oferim scule produse de renumitele firme : FREUD , GUHDO , LEITZ , CMT, la cele mai bune preturi. De asemenea la noi se pot achizitiona si masini electrice portabile FREUD produse in Spania.

Sistemul calitatii : De asemenea, in cadrul societatii a fost implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001/2001 , dovedind alinierea la standardele de calitate cerute de Uniunea Europeana.

Obiective : Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate si a tehnologiei moderne Ascutitoria Danyflor si-a cistigat un bun renume pe care doreste sa-l pastreze , deviza noastra fiind : Intotdeauna se poate mai bine !! , ceea ce inseamna ca intotdeauna vom incerca sa ne imbunatatim calitatea serviciilor oferite clientilor.

Concluzii : Apelind la serviciile noastre, calitatea muncii dumneavoastra se va imbunatatii in mod considerabil si durata de viata a sculelor va creste.
Pentru intrebarile pe care le aveti in legatura cu activitatea dumneavoastra sau a noastra (date si informatii tehnice despre produse sau servicii ) , nu ezitati sa ne contactati.
PREZENTARE D*******
MEMBRU
GRATUIT
D*******
3 644 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ascutitorie - pinze circular - freze burghie

ULTIMELE PRODUSE ALE DANYFLOR

Oferta firmei DANYFLOR nu contine nici un produs sau serviciu