Inscrie firma »
I********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures

INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures

In confruntare pe piata produselor si serviciilor, agentii economici trebuie sa se individualizeze, sa se identifice, pentru a putea fi recunoscuti de consumatori si pentru a evita riscul de confuzie.
Identificarea (individualizarea) agentilor economici, in raporturile lor ca persoane juridice, se realizeaza prin: firma (nume comercial), emblema, sediu, nationalitate, cod unic de inregistrare, sigla, dar si prin MARCA, BREVET DE INVENTIE, DESIGN INDUSTRIAL si alte drepturi de proprietate intelectuala Aceasta individualizare a agentilor economici permite castigarea unei pozitii convenabile pe piata si pastrarea acestei pozitii. In acest context, protectia proprietatii intelectuale apare ca unul din mijloacele cele mai eficace pentru a cuceri si pastra o piata.
Drepturile de proprietate intelectuala pot fi identificate si protejate indiferent de marimea sau modalitatea de organizare a unei companii si in orice domeniu de activitate. Este nevoie doar de o analiza competenta a produselor fabricate, importate, comercializate sau a serviciilor prestate.

MARCA - este semnul asociat produsului/serviciului ce ajuta consumatorul in alegerea produsului/serviciului care corespunde cel mai bine cerintelor sale. Marca joaca un rol esential in strategia de marketing, in diferentierea produselor proprii de cele ale concurentilor si in stabilirea unui raport/unei legaturi pozitive (chiar afective) pe termen lung cu consumatorii, gratie unei imagini si a unei reputatii intretinuta constant.
BREVET DE INVENTIE - este un titlu de protectie ce poate fi acordat pentru orice inventie avand ca obiect un produs sau un procedeu, in toate domeniile tehnologice, cu conditia ca aceasta sa fie noua, sa implice o activitate inventiva si sa fie susceptibila de aplicare industriala.
DESIGN INDUSTRIAL - se refera doar la trasaturile ornamentale sau estetice ale unui produs si este diferit de orice aspect tehnic sau functional. Poate fi inregistrat ca desen sau model industrial aspectul estetic al oricarui produs: mobilier, aparate electrocasnice, aparate electronice, imbracaminte, incaltaminte, coafuri, aranjamente florale, buchete de mireasa, invitatii de orice fel, ambalaje, etichete, automobile, componente de automobile, interfete grafice utilizator, produse de panificatie, patiserie, dulciuri, periute de dinti, bilete de calatorie, etc.

INTELMMI CONSULT S.R.L. ofera celor interesati (persoane fizice si juridice):
- o strategie adecvata privind identificarea, protejarea, exploatarea obiectelor proprietatii intelectuale;
- inregistrarea nationala, internationala si comunitara a marcilor si indicatiilor geografice ( documentie, reprezentare in fata OSIM, OMPI si OHIM, etc.)
- inregistrarea produselor prin design industrial ( pentru forma/aspectul estetic) si brevet de inventie ( pentru functia tehnica);
- supravegherea concurentei.
PREZENTARE I**********************
MEMBRU
GRATUIT
I**********************
4 059 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Asistenta Juridica

PRODUSE ASEMANATOARE CU INTELMMI CONSULT S.R.L. - TG.MURES

INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.MuresINTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures
INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures
1. Servicii complete privind managementul proprietatii intelectuale in cadrul firmei ( identificarea obiectelor ...

INTELMMI CONSULT S.R.L. - TG.MURES ESTE LISTAT IN: