Inscrie firma »
Tancuri  de racire lapte

Tancuri de racire lapte

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tancuri de racire lapte

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 430 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 430 litri si o capacitate maxima de 470 litri.Tensiunea de alimentare este 220 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 550 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 550 litri si o capacitate maxima de 573 litri .Tensiunea de alimentare este 220 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 650 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 650 litri si o capacitate maxima de 690 litri. Tensiunea de alimentare este 220 V, dar op

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 800 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 800 litri si o capacitate maxima de 880 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 220 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1000 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1000 litri si o capacitate maxima de 1088 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 220 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1200 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1200 litri si o capacitate maxima de 1330 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 220 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1390 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1390 litri si o capacitate maxima de 1468 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1600 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1600 litri si o capacitate maxima de 1638 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1880 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1880 litri si o capacitate maxima de 1916 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 2000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 2000 litri si o capacitate maxima de 2200 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 2500 fac parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 2500 litri si o capacitate maxima de 2770 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 3000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 3000 litri si o capacitate maxima de 3220 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 4000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 4000 litri si o capacitate maxima de 4380 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 4000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 4000 litri si o capacitate maxima de 4380 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 6000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 6000 litri si o capacitate maxima de 6370 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 8000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 8000 litri si o capacitate maxima de 8880 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 12000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 12000 litri si o capacitate maxima de 12550 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 10000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 10000 litri si o capacitate maxima de 11110 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 14000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 14000 litri si o capacitate maxima de 14800 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 16000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 16000 litri si o capacitate maxima de 16900 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.
PREZENTARE SC.ZE SRL
MEMBRU
GRATUIT
SC.ZE SRL
51 294 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
SC.ZE SRL
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Agricultura/Animale » Companii generale Agricultura/Animale