Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

De la infiintare si pana in prezent LEONARD DESIGN si-a imbunatatit si diversificat permanent aria produselor si serviciilor oferite, fiind acum una din putinele firme de pe piata care are capacitatea de a acoperi o gama larga de necesitati ale potentialilor clienti.
Zi de zi incercam sa satisfacem cerintele cat mai exigente ale clientilor nostrii cu produse de calitate foarte buna.
De-a lungul timpului ne-am dezvoltat continuu, fapt reflectat in numarul de lucrari prestate si prin numarul mare de solicitari.
Experienta in domeniu a firmei noastre garanteaza asupra calitatii executiei si durabilitatii materialelor folosite
Leonard Design ofera o gama variata de servicii in domeniul sistemelor de acoperiri ferestre. Societatea ofera aceste servicii ca un tot unitar la cererea clientului incorporand toate etapele necesare acestui proces menit sa potenteze la maxim spatiul dumneavoastra de locuit sau in care va desfasurati activitatea.
In spatele produselor noastre, sta o echipa dinamica, avand mai mult de 14 ani de experienta in domeniul tamplariei PVC cu geam termopan. Activitatea noastra s-a orientat intotdeauna spre performanta, calitate si design inovator in domeniul productiei de termopane. Garantia calitatii produselor noastre din domeniul tamplariei PVC cu geam termopan e dublata de profesionalismul echipei.
Consultantii nostri sunt pregatiti sa aleaga de fiecare data sistemul de tamplarie cu geam termoizolator (termopan sau tripan) potrivit cerintelor fiecarui client si sa satisfaca cele mai exigente pretentii in ceea ce priveste tamplaria cu geam termopan.
Tocmai de aceea Leonard Design se bazeaza pe calitatea germana a profilelor PVC SALAMANDER sau SCHUCO, recunoscute pe plan european si certificate ISO 9001 si RAL. In plus, fiecare dintre aceste profile este produs conform standardului RAL Mark of Quality, cea mai inalta distinctie acordata unui produs de acest gen, de catre Institutul German pentru Controlul Calitatii.
In privinta clientilor, am ales sa promovam o relatie bazata pe profesionalism, colaborare, transparenta si, nu in ultimul rand, respect. Fiecare dintre consultantii nostri va ofera cea mai potrivita solutie in materie de tamplarie PVC cu geam termoizolant, termopan sau tripan si accesorii. Solutiile alese de profesionistii nostri reprezinta baza succesului proiectului dumneavoastra. De aceea, Leonard Design este produsul ideal pentru cele mai inalte pretentii.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 985 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: jaluzele - verticale - termopane

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LEONARD DESIGN SRL

Tamplarie PVCTamplarie PVC
Tamplarie pvc
Tamplarie PVC cu 3 si 5 camere profile Rehau si feronerie G.U. ...
Jaluzele verticaleJaluzele verticale
Jaluzele verticale
Peste 850 de modele si nuante ...