Inscrie firma »

S************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************************

Clinica dentara OMADENT este o clinica noua, moderna situata in centrul Bucurestiului intr-o zona usor accesibila.
Pornind de la premiza UN DINTE SANATOS UN ZAMBET FRUMOS, clinica isi propune sa promoveze un program de sanatate dentara prin monitorizarea pacientilor si informarea acestora asupra importantei igienii bucale in preventia aparitiei cariei.
Prin consultatiile oferite de catre medicii specialisti ai clinicii, se urmareste ca fiecare pacient sa beneficieze de o corecta examinare, de stabilirea unui plan de tratament personalizat, de indrumari cu privire la igiena bucala atat de necesara in cazul persoanelelor cu aparat dentar, proteza sau implant. Datorita dotarii cu aparatura moderna si a materialelor de foarte buna calitate, in cadrul clinicii se realizeaza tratamente de chirurgie,implant,ortodontie,protetica estetica, profilaxie.Chirurgie nu inseamna numai extractia dintilor, ci prin anumite metote ( chiuretajul periapical,rezectia apicala,amputatia radiculara.aditie de os) se urmareste salvarea dintelui sau a radacinei.Dintele salvat sau radacina (cu pivot) este imbracat intr-o coronita care poate fi integral ceramica sau metalo-ceramica,Daca totusi se pierde un dinte prin extractie,traumatism sau afectiune gigivala se recurge la implant (Ankylos), radacina artificiala din zirconium cu risc scazut de osteointegrare.Dintii,protezele,implanturile nu au numai un rol estetic, de pastrare a fizionomiei fetei ci si in mentinerea unei bune functionari a aparatului digestiv si cardiovascular. Si pentru ca zambetul dumneavoastra este foarte important pentru noi, si pentru ca fiecare isi doreste dinti albi stralucitori clinica este dotata cu cel mai modern aparat de albit dintii si anume lampa cu plasma. Metoda este inofensiva si rapida, in mai putin de 1 h dintii sunt mai albi cu pana la 7-8 nuante. Alaturi de aceste servicii fiecare pacient beneficiaza de consultatie gratuita.
Pentru mai multe detalii si informatii va stam la dispozitie de luni pana vineri orele 9-21 si sambata orele 9-16 sau puteti vizita site-ul.
PREZENTARE S************************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************************
2 017 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CLINICA DENTARA - cabinet stomatologie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CLINICA DENTARA OMADENT EXPERT SRL

Oferta firmei SC CLINICA DENTARA OMADENT EXPERT SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC CLINICA DENTARA OMADENT EXPERT SRL ESTE INSCRISA IN