Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pioneer DJ VM-50-W Difuzor monitor activ de 5” (alb)

Pioneer DJ VM-50-W Difuzor monitor activ de 5” (alb)

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Pioneer DJ
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pioneer DJ VM-50-W Difuzor monitor activ de 5” (alb)






Modelul VM-50 activ produce semnal audio clar, cu bas pregnant si foarte precis. Difuzorul poate fi calibrat pentru a corespunde caracteristicilor unei incaperi, ceea ce il face perfect pentru a recrea un sound de club atunci cand mixati sau pentru a asigura un raspuns plat in frecventa, atunci cand produceti muzica acasa sau intr-un mediu de studio profesional.




Semnal audio clar, cu distorsiuni reduse, cu bas foarte precis: recreati un sound stil club













Componente de calitate ridicata







Fiecare difuzor din seria VM include un amplificator Clasa D, cu DSP sampling de 96 kHz, pentru a permite o reproducere a semnalului audio cu latime de banda larga. Performanta sa deosebit de eficienta are drept rezultat un sunet cu distorsiuni reduse si cu energie ridicata. Deflectorului frontal din aluminiu rigid cu o grosime de 4 mm suprima si mai mult rezonanta si vibratiile, asigurand sunet care este conform cu sursa originala.






















Conuri de woofer cu fibre Aramid si Vortex Bass Accelerator

Conurile wooferului din fibra Aramid asigura o energie remarcabila, pe care o veti simti in bas si in frecventele joase-medii. Aceste conuri nou dezvoltate sunt cu 30 la suta mai usoare decat conurile Aramid conventionale captusite cu hartie, ceea ce le face mai puternice si le ajuta sa emita sunete profunde. Vortex Bass Accelerator se asigura, de asemenea, ca semnalul audio din partea joasa a gamei este fidel si ca nu prezinta vibratii nedorite, deoarece nervurile din portul reflex bas inseamna ca aerul curge liber de la difuzor, pentru a asigura sunet pur.














Goarna cu directivitate constanta

Sunetele de frecventa medie si inalta sunt redate cu putere, datorita goarnei cu directivitate constanta, care creeaza, de asemenea, un spatiu de ascultare larg si uniform. Forma goarnei si marginea wooferului sunt proiectate special, astfel incat frecventa nemodulata de redare trece cu usurinta spre tweeter, ceea ce are drept rezultat un sunet natural. Ajustati cu usurinta sunetul, pentru a corespunde incaperii dvs.















Control DSP







Toate difuzoarele seria VM sunt calibrate pe frecventele de voce, pentru a asigura posibilitatea de a asculta sunetul natural al muzicii. Pentru a va ajuta sa reglati fin sunetul de iesire si sa gasiti sunetul care este perfect pentru incaperea in care lucrati, fiecare difuzor include setari DSP. Pe panoul din spate, veti gasi doua butoane: Low EQ si High EQ. Fara a fi nevoie sa va uitati, puteti face clic pe fiecare buton in 4 pozitii diferite, ceea ce va ofera 16 setari EQ posibile, care sunt simplu de cuplat. Alegeti una cu sunet optim pentru activitatea de DJ sau pentru producerea de muzica la dvs. acasa sau in studio, in functie de forma, dimensiunea si constructia incaperii.















LOW EQ

Utilizati-l pentru a ajusta basul, in functie de locatia difuzorului dvs. si de tipul de sound pe care-l doriti pentru activitatea de DJ sau pentru producerea de muzica.


L1: ROOM 1 – Aceasta setare reduce basul (6 dB HPF aplicati la 63 Hz) si este eficienta atunci cand difuzorul dvs. se afla langa un perete sau in momentele in care nu doriti un bas intens, de ex. la ore tarzii din noapte.
L2: FLAT –Raspuns plat de frecventa , pentru un sunet fidel. Aceasta este cea mai populara setare pentru producerea de muzica intr-o incapere tratata din punct de vedere acustic.
L3: ROOM 2 – Aceasta setare mareste basul (amplificare de 2,5 dB, folosind un EQ cu clopotel la 50 Hz) si este ideal de utilizat atunci cand aveti nevoie de un plus de pregnanta, de ex. intr-un spatiu amplu.
L4: CLUB BASS – mai multa putere in bas (amplificare de 5 dB, folosind un EQ cu clopotel la 50 Hz si amplificare de 2 dB, folosind un EQ cu clopotel la 200 Hz), pentru un sunet asemanator cu cel din club. Aceasta setare este optim de utilizat atunci cand doriti cat mai mult bas posibil, de ex. pentru petreceri.













HIGH EQ

Utilizati-l pentru a ajusta sunetele inalte, in functie de locatia difuzorului dvs. si de tipul de sound pe care-l doriti pentru activitatea de DJ sau pentru producerea de muzica.


H1: ROOM 1 – Aceasta setare reduce volumul frecventelor inalte (3 dB reducere, folosind un EQ cu nivel inalt, intre 3,5 kHz si 12 kHz) si este eficienta atunci cand incaperea este reverberanta, iar frecventele inalte sunt coplesitoare.
H2: FLAT – Raspuns plat de frecventa , pentru un sunet fidel. Aceasta este cea mai populara setare pentru producerea de muzica intr-o incapere tratata din punct de vedere acustic.


H3: ROOM 2 – Aceasta setare mareste volumul frecventelor inalte (amplificare de 3 dB, folosind un EQ cu nivel inalt la 7 kHz) si este ideala pentru generarea sunetelor mai vii intr-o incapere sau intr-un spatiu in care sunetele inalte par sa se fi pierdut.
H4: BRIGHT TREBLE – Aceasta setare poate produce un sunet mai clar (datorita unei amplificari de 1,5 dB, folosind un EQ cu clopotel la 4 kHz si unei amplificari de 3,5 dB, folosind un EQ cu clopotel la 8 kHz) si contribuie la iesirea in evidenta a detaliilor instrumentelor muzicale individuale. De exemplu, se pot auzi cu mai multa claritate contururile sunetului chitarelor, talgerelor, trompetelor etc.























Design proaspat, profesional

Designul complet nou al deflectorului frontal hexagonal din aluminiu aduce un aspect proaspat, precum si durabilitate si calitate imbunatatita a sunetului. Acesta taie vibratiile nedorite pentru o distorsiune mai scazuta, in timp ce aparatoarea de protectie a tweeterului reduce riscul de deteriorare a diafragmei de inalta frecventa. Iar textura Alumite slefuita si tratata le ofera difuzoarelor un finisaj profesional, astfel incat arata foarte familiar langa echipamentele Pioneer DJ.

















Tip

Boxa activa bidirectionala, cu amplificare dubla



Tweeter

Calota moale SILK de 1\" (25 mm)



Woofer

Con ARAMID de 5,25\" (133 mm)



Standby automat

da



ce se afla in cutie



VM-50 x 1 (nu se vand in pereche)
Cablu de alimentare x 1
Paduri capitonate de picior x 1 (4 buc./1 folie)
Precautii de utilizare
Manual de instructiuni
Garantie (pentru anumite regiuni)








Specificatii





Gama de frecvente

40 Hz - 36 kHz Hz



Presiune sonora maxima

107 dB



Latime

198 mm



Inaltime

300 mm



Adancime

265 mm



Greutate

5,5 kg



Sursa de alimentare

AC 100-240 V, 50 Hz / 60Hz



Iesire amplificator



Clasa D cu 96 kHz DSP
LF: 30 W / 4 Ω
HF: 30 W / 4 Ω





Impedanta

10 kΩ



Egalizator inalte

4 EQ selective



Egalizator joase

4 EQ selective



Frecventa Cross Over

3 kHz



Carcasa

Bass reflex



Material carcasa

Laminat vinil MDF



Material deflector

HIPS cu placa de aluminiu de 4 mm






Terminale





Intrari



XLR/TRS combo x 1 (intrare echilibrata)
RCA x 1 (intrare neechilibrata)












PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
905 668 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIONEER DJ VM-50-W DIFUZOR MONITOR ACTIV DE 5” (ALB)

Pioneer DJ VM-70 Difuzor monitor activ de 6,5” (negru)Pioneer DJ VM-70 Difuzor monitor activ de 6,5” (negru)
Pioneer DJ VM-70 Difuzor monitor activ d...
Modelul VM-70 activ produce semnal audio clar, cu bas pregnant si foarte precis. Difuzorul poate fi calibrat pentru a ...
RON 1289
Pioneer DJ VM-80 Difuzor monitor activ de 8” (negru)Pioneer DJ VM-80 Difuzor monitor activ de 8” (negru)
Pioneer DJ VM-80 Difuzor monitor activ d...
Modelul VM-80 activ produce semnal audio clar, cu bas pregnant si foarte precis. Difuzorul poate fi calibrat pentru a ...
RON 1579
Pioneer DJ VM-50 Difuzor monitor activ de 5” (negru)Pioneer DJ VM-50 Difuzor monitor activ de 5” (negru)
Pioneer DJ VM-50 Difuzor monitor activ d...
Modelul VM-50 activ produce semnal audio clar, cu bas pregnant si foarte precis. Difuzorul poate fi calibrat pentru a ...
RON 937.82
Pioneer DJ DM-50D-BT Sistem monitor desktop de 5 inch, cu functionalitate Bluetooth® (Negru)Pioneer DJ DM-50D-BT Sistem monitor desktop de 5 inch, cu functionalitate Bluetooth® (Negru)
Pioneer DJ DM-50D-BT Sistem monitor desk...
Difuzoarele DM-50D-BT ofera un sunet de bas echilibrat si puternic si pot produce o putere suplimentara atunci cand ...
RON 1346.62
Pioneer DJ DM-50D Sistem monitoare desktop de 5" (negru)Pioneer DJ DM-50D Sistem monitoare desktop de 5" (negru)
Pioneer DJ DM-50D Sistem monitoare deskt...
Difuzoarele Pioneer DJ DM-50D ofera un sunet de bas echilibrat si puternic si pot produce o putere suplimentara ...
RON 1248.99
Pioneer DJ DM-50D-W Sistem monitoare desktop de 5" (Alb)Pioneer DJ DM-50D-W Sistem monitoare desktop de 5" (Alb)
Pioneer DJ DM-50D-W Sistem monitoare des...
Difuzoarele Pioneer DJ DM-50D ofera un sunet de bas echilibrat si puternic si pot produce o putere ...
RON 1248.99
Pioneer DJ DM-50D-BT-W Sistem monitor desktop de 5 inch, cu functionalitate Bluetooth® (Alb)Pioneer DJ DM-50D-BT-W Sistem monitor desktop de 5 inch, cu functionalitate Bluetooth® (Alb)
Pioneer DJ DM-50D-BT-W Sistem monitor de...
Pioneer DJ DM-50D-BT-W Sistem de monitor desktop de 5 inch, cu functionalitate Bluetooth® ...
RON 1347.8
Pioneer DJ DM-40D Sistem de monitoare desktop de 4" (Negru)Pioneer DJ DM-40D Sistem de monitoare desktop de 4" (Negru)
Pioneer DJ DM-40D Sistem de monitoare de...
Difuzoarele Pioneer DM-40D ofera un sunet de bas echilibrat si puternic si pot produce o putere suplimentara atunci ...
RON 896.61
Pioneer DJ DM-40D-W Sistem de monitoare desktop de 4" (Alb)Pioneer DJ DM-40D-W Sistem de monitoare desktop de 4" (Alb)
Pioneer DJ DM-40D-W Sistem de monitoare ...
Difuzoarele Pioneer DM-40D ofera un sunet de bas echilibrat si puternic si pot produce o putere suplimentara atunci ...
RON 896.61

PIONEER DJ VM-50-W DIFUZOR MONITOR ACTIV DE 5” (ALB) ESTE LISTAT IN:

PIONEER DJ VM-50-W DIFUZOR MONITOR ACTIV DE 5” (ALB) - PRODUSE SIMILARE