Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Mixer Digital Allen&Heath Qu-SB

Mixer Digital Allen&Heath Qu-SB

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Allen & Heath
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Mixer Digital Allen&Heath Qu-SB

Mixer Digital Portabil cu 18 intrari / 14 iesiri si control wireless


Allen&Heath Qu-SB este un mixer digital foarte compact ce permite mixarea in orice incapere si ofera o solutie eleganta, portabila pentru trupe si artisti. Este suficient de portabil pentru a-l duce intr-o singura mana si vine echipat cu un set de efecte, facand-ul un inlocuitor foarte bun pentru un mixer analog si un rack plin de procesoare de efecte.


Cu toate setarile salvate si pregatite, plus inregistrari si redare multi-track a evenimentelor anterioare pentru soundcheck virtual, vei fi mereu gata sa canti intr-un timp record. In plus fata de cele 18 intrari si 14 iesiri de pe mixer, Qu-SB poate fi extins cu pana la 38 de intrari si 24 de iesiri printr-o familie de AudioRack-uri.


Qu-SB este proiectat sa se integreze perfect cu aplicatia completa Qu-Pad iPad, oferind acces super rapid si usor la toate setarile, inclusiv procesarea canalelor, contoarele si vizualizarile RTA, rafturile FX, managementul scenei, controlul audio USB, configurarea meniuri si multe altele. Aplicatia Qu-Pad este o interfata intuitiva pentru a pregati show-ul si mixajul live de pe iPad, iar aplicatia Qu-Control permite alegrea unor controale esentiale de care ai nevoie langa tine pe scena pentru acces usor in timpul show-ului. De asemenea aplicatia Qu-You pentru Android/ iOS de monitorizare personala este o alegere fantastica daca iti mixezi propriile monitoare.


Calitatea sunetului de neegalat/ Procesare de clasa mondiala si FX - Dinamica RackFX si algoritmii FX ai lui Qu sunt derivati din cei utilizati in seria pro touring. Unii dintre cei mai respectati ingineri audio din lume au ales sa foloseasca RackFX in turneu, preferand plug-in-urile de top si unitatile FX externe. Qu se mandreste cu 4 motoare stereo RackFX, cu emulari create cu drag de reverb-uri clasice legendare, reverb-uri gated, delay, modulatoare, flanger si multe altele. FX sunt returnate la mix pe canalele de retur dedicate, astfel incat nu va legati canalele de intrare mono si stereo, iar fiecare FX Return Stereo are un PEQ dedicat cu 4 benzi.


Record, Stream, Mix/ Interfata audio USB


Interfata incorporata a lui Qu transmite audio multitrack catre Mac sau PC printr-un sistem flexibil de corectie: toate canalele de intrare si LR-ul principal pot fi inregistrate in acelasi timp sau puteti alege sa inregistrati ceva diferit, cum ar fi returnari FX sau o pereche de amestecuri. Retururile de la computer pot fi alocate canalelor de intrare. Interfata este compatibila cu clasa pe Mac OS X – iar driverele sunt disponibile pentru sistemele Windows. In orice caz, va fi recunoscut imediat de orice DAW care accepta ASIOTM sau Core Audio, inclusiv Logic, Cubase, Reaper si Pro Tools. Controlul MIDI standard este tunelat prin conexiunile USB si de retea, acesta poate fi mapat la faderele DAW-ului tau preferat folosind aplicatia A&H MIDI Control, care ofera configurarea si emularea usoara a protocoalelor HUI sau Mackie Control pe sistemele Mac OS X si Windows. Doriti sa transmiteti in direct" Usor. Doar trimiteti un mix stereo prin USB si software-ul dvs. de streaming se va ocupa de restul.


Qu-Drive: Inregistrati fara computer


Qu are un recorder USB multitrack integrat, care ofera 18 canale de 48 kHz, inregistrare si redare pe 24 de biti direct pe/de pe cheia dumneavoastra USB sau hard disk. Capturarea inregistrarilor multitrack ale emisiunilor dvs. nu a fost niciodata atat de usoara. O pereche stereo selectabila poate fi inregistrata alaturi de cele 16 canale Mono, iar sunetul multitrack poate fi redat la cele 16 intrari Mono plus ST1. In plus, Qu-Drive ofera, de asemenea, inregistrare stereo care poate fi corectata de la orice pereche de iesiri Mix, Main LR (pre, post sau insumat la mono) sau chiar magistrala PAFL, cu redare stereo pe 2 piste la ST3.


AMM este vitala in aplicatii precum conferinte, intalniri si discutii in panel in care mai multe microfoane sunt deschise in acelasi timp. Reducend zgomotul de fundal si minimizand riscul de feedback, Mixerul automat pentru microfon il ajuta pe inginer sa gestioneze nivelurile mai multor intrari de microfon, asigurandu-se ca contributia fiecarui difuzor este auzita clar. Algoritmul de partajare dinamica a castigului D-Classic este inspirat de mixerele automate standard din industrie. Pana la 16 surse de microfon pot fi amestecate simultan, fiecare canal avand o setare prioritara care determina „greutatea” sa in castigul total al sistemului.


Totul I/O - Qu-SB este un mixer autonom, asa ca daca aveti deja cablurile analogice, sunteti gata. Dar daca va ganditi sa tranzactionati multicore pentru un sarpe digital Cat5, portul dSNAKE™ incorporat va va proteja de viitor, permitand conectarea la o telecomanda Stagebox AB168, AR2412 sau AR84 din gama noastra de telecomanda Everything I/O. expansoare.


Puternic - Fabricat din otel Zintec laminat la rece de calibrul 18, cadrul distinctiv al lui Qu este proiectat pentru rezistenta si rigiditate. I-am facut lucruri de nespus acelui sasiu din laborator si a luat tot ce i-am aruncat – chiar si a fost calcat pe picioare de fostul nostru comandant de tanc rezident!


Silent - Linistea este o marfa pretioasa in mediul live sau in studio, motiv pentru care nimeni nu-si doreste ca acele momente de liniste sa fie distruse de varaitul venit din pozitia de mixare. Profilul elegant al lui Qu genereaza un flux optim de aer prin mixer, eliminand necesitatea oricaror ventilatoare.


Ofera interpretilor control - Qu este pe deplin compatibil cu sistemul nostru personal de mixing ME. Sistemul ME extinde mixurile de monitor disponibile si ofera fiecarui interpret control asupra propriului mix, lasand inginerului liber sa se concentreze asupra mixului principal.


Caracteristici si Specificatii tehnice:



16 canale mono pentru intrari de microfon/linie (TRS + XLR)
Preamplificatoare AnaLOGIQTM.
1 intrare stereo (TRS)/ 12 iesiri mix (XLR).
4 grupe stereo/ 1 iesire stereo (TRS)/ 4 grupe DCA/ 4 grupe de mut
Pana la 11 mix-uri pentru monitor(4 mono +5 stereo).
Pate fi extins pana la 32 de intrari si 24 de iesiri folosing dSNAKE AudioRack
4 procesoare de efecte/ 4 iesiri/intrari dedicate pentru efecte
Interfata audio USB 32x32/ Port audio dSNAKETM.
Gain, polaritate, giltru high-pass, gate, insert, egalizator parametric pe 4 benzi, compresor si delay pe toate intrarile.
Insert, egalizator parametric pe 4 benzi, egalizator grafic, compresor si delay pe toate iesirile.
Mixaj automat al microfoanelor.
Presetari din fabrica pentru un numar mare de microfoane populare (Shure, Senheisser, audio-Tehnica).
Librarie de efecte iLive.
Generator de semnal incorporat.
RTA cu indicator Peak.
Spectograma pentru a elimina feedback-ul si acustica salii.
Inregistrare/Redare multitrack direct prin USB.
Control MIDI DAW.
Aplicatie iPAD Qu-Pad.
Aplicatie pentru monitorizare personala pentru iPhone / Android Qu-You.
Compatibil cu Sistemul de mixaj personal ME.
Finisaj metalic cromat pe controale/potentiometre.
Adaptoare pentru montare in rack de 19\".
Dimensiuni: 435 x 174 x 162 mm/ Greutate: 4.5 Kg
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
905 668 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU MIXER DIGITAL ALLEN&HEATH QU-SB

Allen&Heath QU-24 Chrome - Mixer digital compact 30in/ 24outAllen&Heath QU-24 Chrome - Mixer digital compact 30in/ 24out
Allen&Heath QU-24 Chrome - Mixer dig...
MIXERUL CARE A SCHIMBAT REGULILE Allen & Heath Qu-24 intr-o noua editie Chrome cu noi caracteristici ce ...
RON 15460.5
Allen&Heath QU-32 Chrome - Mixer digital compact 38in/ 28outAllen&Heath QU-32 Chrome - Mixer digital compact 38in/ 28out
Allen&Heath QU-32 Chrome - Mixer dig...
MIXERUL CARE A SCHIMBAT REGULILE Allen&Heath QU-32 intr-o noua editie Chrome cu noi caracteristici ce redefinesc ...
RON 19070.37
Allen&Heath QU-16 Chrome - Mixer digital compact 22in/ 12outAllen&Heath QU-16 Chrome - Mixer digital compact 22in/ 12out
Allen&Heath QU-16 Chrome - Mixer dig...
MIXERUL CARE A SCHIMBAT REGULILE Allen & Heath Qu-16 Acum, intr-o noua editie Chrome cu noi caracteristici, ...
RON 11747.54
Mixer Digital Allen&Heath Qu-Pac  22in /12out portabilMixer Digital Allen&Heath Qu-Pac  22in /12out portabil
Mixer Digital Allen&Heath Qu-Pac 22...
Allen&Heath Qu-Pac ia puterea si calitatea legendara a familiei Qu si o micsoreaza intr-un format compact de birou ...
RON 9797.16
Allen & Heath CQ-18T - Mixer digital ultra-compact 18in / 8out cu WI-FIAllen & Heath CQ-18T - Mixer digital ultra-compact 18in / 8out cu WI-FI
Allen & Heath CQ-18T - Mixer digital...
Allen & Heath CQ-18T este cel mai mare mixer de birou din gama CQ si este ideal pentru trupe de concerte, spatii de ...
RON 5155.88
Mixer digital Allen&Heath SQ-7, 48 canale/ 33 faders/ 6 layersMixer digital Allen&Heath SQ-7, 48 canale/ 33 faders/ 6 layers
Mixer digital Allen&Heath SQ-7, 48 c...
Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta Allen&Heat SQ-7 este consola emblematica cu 33 ...
RON 27940.33
Allen & Heath CQ-12T - Mixer digital ultra-compact 12in / 8outAllen & Heath CQ-12T - Mixer digital ultra-compact 12in / 8out
Allen & Heath CQ-12T - Mixer digital...
Allen & Heath CQ-12T este cel mai mic mixer din gama CQ si este ideal pentru inregistrari si streaming la domiciliu, ...
RON 3918.23
Mixer digital Allen&Heath SQ-6, 48 canale/ 25 faders/ 6 layersMixer digital Allen&Heath SQ-6, 48 canale/ 25 faders/ 6 layers
Mixer digital Allen&Heath SQ-6, 48 c...
Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta Allen & Heath SQ-6 este o consola de mixaj ...
RON 21545.7
Mixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 canale/ 17 faders/ 6 layersMixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 canale/ 17 faders/ 6 layers
Mixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 ...
Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta Allen& Heath SQ-5 este o consola de mixaj ...
RON 18142.11

MIXER DIGITAL ALLEN&HEATH QU-SB ESTE LISTAT IN: