Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Casti V-Drums VMH-D1 Roland V-moda

Casti V-Drums VMH-D1 Roland V-moda

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: AudioVision
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Casti V-Drums VMH-D1 Roland V-moda

Cele Mai Bune Casti pentru Tobe Electronice

Dezvoltate in comun de Roland si V-MODA, castile VMH-D1 V-Drums va ofera o solutie completa de monitorizare personala, conceputa special pentru experienta la tobe electronice. Ajustate de echipa de design V-Drums si de inginerii V-MODA, aceste casti unice ofera un sunet premium care realizeaza intregul potential sonor al setului dumneavoastra V-Drums si al oricarui alt kit electronic. Comod de purtat si echipat cu detalii practice inteligente, VMH-D1 este un instrument esential de care niciun tobosar electronic nu ar trebui sa se lipseasca.


Tuning Expert de la Roland si V-MODA

VMH-D1 este prima colaborare dintre echipa Roland V-Drums si V-MODA, numele lider in casti pentru DJ si muzicieni electronici. Lucrand indeaproape prin multe etape de dezvoltare, au creat un design special care cupleaza driverele personalizate de 50 mm cu materiale selectate si noi metode de montare pentru a traduce cu exactitate tranzientii agresivi, gama larga de frecvente si tonurile bogate ale fiecarui set de tobe electronice. si daca cantati la un kit V-Drums cu Prismatic Sound Modeling, PureAcoustic Ambience si alte tehnologii avansate de sunet Roland, VMH-D1 le aduce la viata ca niciodata.




Sunet Imersiv

Castile sunt legatura dintre setul tau valoros si urechile tale—a fii zgarcit aici iti poate face sau distruge satisfactia muzicala. VMH-D1 va completeaza experienta la tobe cu performante de inalta calitate pentru a se potrivi devotamentului si ambitiei dumneavoastra. Reglajul personalizat va cufunda intr-un sunet de mare impact, conectandu-va cu tobe, asa cum nu pot face castile muzicale standard. Pregateste-te sa te pierzi intr-o inspiratie nesfarsita, cu bas puternic si puternic pentru tonuri kick, medii calde si complete pentru snare si tomuri si inalte netede si extinse pentru cinele. Iar cu scena sonora mare si separarea clara, veti auzi tonuri subtile de tobe, degradare naturala a cinelului, sunete din camera si efecte de ambianta in detalii 3D complete.




Confort Extins

VMH-D1 ofera confort de lunga durata, cu pernite mari din spuma pentru urechi cu memorie si o banda captusita care va permite sa cantati non-stop ore intregi. Impreuna cu marimea lor confortabila, pernitele pentru urechi ofera o izolare excelenta pentru a impiedica zgomotul pad-urilor acustice si distractia exterioara sa ajunga la urechi. Moale si atractiv, invelisul din piele sintetica ofera proprietati de absorbtie a umezelii pentru a reduce alunecarea si pentru a impiedica castile sa se miste atunci cand transpirati.


Sesiune la Tobe Fara Incurcaturi

Castile obisnuite va tin legat cu un cablu scurt care va impiedica intotdeauna, facandu-va usor sa dislocati castile sau sa le scoateti complet de pe cap in timpul sesiunilor intense la tobe Cablul foarte lung de 3 m al VMH-D1 ofera multa libertate pentru o conexiune eficienta a modulului care il tine departe de brate si picioare in timpul sesiunii. Exista, de asemenea, o fixare pentru cablu in partea din spate a castilor pentru a directiona cablul in spatele capului si pe podea in spatele scaunului de tobe.


Detalii Suplimentare

VMH-D1 vine cu un accesoriu pentru suport care ofera o casa convenabila pentru a-ti depozita castile atunci cand ai terminat de cantat pentru ziua respectiva. Are un design robust din plastic si maner din uretan care se ataseaza la diferite dimensiuni de tevi pe suporturile pentru tobe si cinel. si cu „R” rosu proeminent pe castile din dreapta, puteti vedea cu usurinta orientarea corecta atunci cand este timpul sa puneti castile si sa cantati din nou.


Versatilitate Completa

Desi reglate pentru tobe, castile complete VMH-D1 sunt grozave si pentru ascultarea muzicii. Bucurati-va de sunet de inalta fidelitate in timp ce bruiati cu melodiile preferate, redati cu piese de fundal si inregistrati cu software-ul de productie muzicala. De asemenea, beneficiati de un cablu mai scurt de 1,5 m pentru o ascultare obisnuita departe de tobe, plus o husa de transport pentru a va proteja VMH-D1 in timpul miscarii.




Date tehnice:


SPECIFICATIONSTypeOver-Ear CircumauralSpeaker Driver50mm dual-diaphragmSensitivity100dB+/-3dB at 1kHzFrequency response5 - 40,000HzImpedance32ΩCable Length3m/10ft & 1.5m/5ftIncluded AccessoriesCable Restraint
Headphone Hanger
Carrying Pouch
1/4-inch Adaptor
3m/10ft Cable
1.5m/5ft CableSIZE AND WEIGHTProduct size150 x 85 x 200mmProduct net weight285g +/-5g

PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
905 668 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU CASTI V-DRUMS VMH-D1 ROLAND V-MODA

Monitor personal Roland PM-100Monitor personal Roland PM-100
Monitor personal Roland PM-100
MONITORIZARE SUNET DE INALTA REZOLUTIE, BINE REGLATE PENTRU ROLAND V-DRUMS Oferind un sunet bogat si dinamic intr-un ...
RON 1866.7
Casti monitorizare Roland RH-5Casti monitorizare Roland RH-5
Casti monitorizare Roland RH-5
CASTI CONFORTABILE DE CALITATE INALTA Castile RH-5 sunt perfecte pentru instrumente muzicale electronice cum ar fi ...
RON 181.22
Audio Technica ATM350D - Microfon cardioid condenser cu sistem de montare pe toba/ (5" Gooseneck)Audio Technica ATM350D - Microfon cardioid condenser cu sistem de montare pe toba/ (5" Gooseneck)
Audio Technica ATM350D - Microfon cardio...
Proiectat pentru a fi utilizat cu tobe, sistemul de montare ATM350D UniMount® va ofera instrumentele necesare pentru ...
RON 1969.15
Roland VAD307 V-Drums Acoustic DesignRoland VAD307 V-Drums Acoustic Design
Roland VAD307 V-Drums Acoustic Design
V-Drums Acoustic Design Performance in a Club-Sized Kit The VAD307 is purposefully compact while maintaining the ...
RON 14509.57
Roland FP-E50Roland FP-E50
Roland FP-E50
Un Pian Portabil Modern cu Functii de Divertisment Puternice FP-E50 va ofera o experienta premium de pian ...
RON 3629.38
Pioneer DJ HDJ-X5BT-K Casti pentru DJ cu functionalitate Bluetooth® (negru)Pioneer DJ HDJ-X5BT-K Casti pentru DJ cu functionalitate Bluetooth® (negru)
Pioneer DJ HDJ-X5BT-K Casti pentru DJ cu...
Libertate de miscare Miscati-va liber cu castile HD-X5BT peste urechi pentru DJ, prevazute cu ...
RON 796.63
Pioneer DJ HDJ-X5BT-N Casti pentru DJ, cu functionalitate Bluetooth® (auriu)Pioneer DJ HDJ-X5BT-N Casti pentru DJ, cu functionalitate Bluetooth® (auriu)
Pioneer DJ HDJ-X5BT-N Casti pentru DJ, c...
Libertate de miscare Miscati-va liber cu castile HD-X5BT peste urechi pentru DJ, prevazute cu ...
RON 797.61
Pioneer DJ HDJ-X5BT-R Casti pentru DJ, cu functionalitate Bluetooth® (rosu)Pioneer DJ HDJ-X5BT-R Casti pentru DJ, cu functionalitate Bluetooth® (rosu)
Pioneer DJ HDJ-X5BT-R Casti pentru DJ, c...
Libertate de miscare Miscati-va liber cu castile HD-X5BT peste urechi pentru DJ, prevazute cu ...
RON 796.62
Pioneer DJ HDJ-X5BT-W Casti pentru DJ, cu functionalitate Bluetooth® (alb)Pioneer DJ HDJ-X5BT-W Casti pentru DJ, cu functionalitate Bluetooth® (alb)
Pioneer DJ HDJ-X5BT-W Casti pentru DJ, c...
Libertate de miscare Miscati-va liber cu castile HD-X5BT peste urechi pentru DJ, prevazute cu ...
RON 790.63

CASTI V-DRUMS VMH-D1 ROLAND V-MODA ESTE LISTAT IN: