Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Casti Over-Ear Bang & Olufsen Beoplay H95, Bluetooth, Wireless cu ANC, Microfon

Casti Over-Ear Bang & Olufsen Beoplay H95, Bluetooth, Wireless cu ANC, Microfon

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Bang & Olufsen
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Casti Over-Ear Bang & Olufsen Beoplay H95, Bluetooth, Wireless cu ANC, Microfon


Confortul si potrivirea sunt esentiale pentru a va bucura cu adevarat de calitatea sunetului. Beoplay H95 au fost create cu un design in jurul urechii, cu o captuseala moale din piele de miel, care ofera luxul si confortul unei tinute perfecte pentru o purtare prelungita, iar o interfata de utilizare inovatoare si intuitiva este oferita printr-o combinatie de comenzi tactile si cadrane mecanice.


Muzica nu a sunat niciodata mai bine


Profunzime, detalii si incantare. A aparut peste asteptari. Acestea sunt pur si simplu cele mai bune impresii ale noastre despre casti.


\"Beoplay H95 este chintesenta celor mai bune elemente ale sunetului, designului si maiestriei Bang & Olufsen - o imbunatatire in categoria castilor care ridica mostenirea noastra de 95 de ani de standarde inalte.\" - Christoffer Poulsen, SVP, Product Management.


Pentru a sarbatori 95 de ani de inovatie audio, design si maiestrie superba, Bang & Olufsen a creat cele mai bune casti wireless construite vreodata de specialistii audio ai marcii daneze. Astazi, compania a prezentat noile Beoplay H95, care ofera sunet de cea mai buna calitate, confort de lunga durata, anulare remarcabila a zgomotului, o carcasa frumoasa, materiale de cea mai buna calitate si cea mai satisfacatoare experienta de utilizare pe care Bang & Olufsen a creat-o pana in prezent pentru castile wireless.


Potrivire perfecta pentru utilizare pe termen lung


Confortul si potrivirea sunt esentiale pentru a va bucura cu adevarat de calitatea sunetului. Beoplay H95 au fost create cu un design in jurul urechii, cu o captuseala moale din piele de miel, care ofera luxul si confortul unei tinute perfecte pentru o purtare prelungita, iar o interfata de utilizare inovatoare si intuitiva este oferita printr-o combinatie de comenzi tactile si cadrane mecanice.


Prin cercetare si experimentare, inginerii Bang & Olufsen au creat un design de casti care se potriveste perfect in jurul urechilor si nu este mai mare decat este necesar. Forma, modelata din spuma cu efect de memorie, creeaza, de asemenea, un bun contact cu pielea, ceea ce este important pentru a izola eficient de zgomotul extern. Designul benzii de cap a fost complet reinnoit pentru un aspect mai curat, cu o parte superioara din piele de vaca, tricotata la comanda si spuma flexibila moale pentru confort.







Doua drivere din titan de 40 mm cu magneti de neodim au fost atent selectate si reglate pentru Beoplay H95 pentru a imbunatati precizia sunetului si pentru a creste raspunsul la frecventele joase.












Cea mai recenta tehnologie wireless asigura ca Beoplay H95 poate oferi pana la 38 de ore de redare continua la niveluri normale de volum cu ANC activat.












Adaptorul pentru avion, cablul de incarcare si cablul audio au fost rafinate pana la cele mai mici detalii, cu detalii din aluminiu asortate si cabluri tesute.







Cadrul din aluminiu periat contrasteaza cu textura pielii folosite in constructie, conferindu-i un aspect minimalist si sofisticat. Pernutele de lux detasabile magnetic, combinate cu castile pivotante si inclinabile, asigura o potrivire perfecta, un confort de ascultare superior si o reducere pasiva a zgomotului ambiental.






Optimizat in laboratorul acustic virtual Bang & Olufsen Virtual Acoustic Laboratory



Beoplay H95 este proiectat in jurul unui set de drivere din titan de 40 mm cu magneti de neodim, iar designul sunetului este realizat cu ajutorul filtrelor din cipul de procesare a semnalului digital (DSP) brevetat de Bang & Olufsen. Castile se bazeaza pe o anulare pasiva impresionanta a zgomotului, combinata cu cea mai avansata tehnologie de anulare activa a zgomotului (ANC) din toate castile Bang & Olufsen. Acesta este atat reglabil, cat si adaptabil. Performanta ANC se bazeaza in intregime pe procesarea digitala si utilizeaza un cip de microfon pentru a reduce cat mai mult zgomotul. Reglarea si testarea procesarii ANC au avut loc in conditii reale, precum si in laboratorul de acustica virtuala (VR Lab) al Bang & Olufsen din Struer, unde inginerii au posibilitatea de a emula o varietate de conditii acustice, de la medii interioare de aeronave, gari, spatii de birouri pana la zgomotul strazii.













Butonase precise pentru volum, ANC si transparenta



Bang & Olufsen a fost un pionier al interfetelor tactile pe suprafete din aluminiu. Astazi, compania daneza face un pas inainte, adaugand cadrane de precizie din aluminiu pe fiecare parte a Beoplay H95. Inspirate de inelele de focalizare de pe obiectivele de inalta calitate ale aparatelor foto si ale camerelor video, aceste cadrane se misca cu precizie si cu o rezistenta potrivita. Fiecare cadran are o textura fina, liniara, care ofera un contact bun cu degetele. Exista o sensibilitate potrivita, ceea ce face ca utilizarea sa fie naturala si ca preferintele de sunet sa fie accesibile rapid. Cadranul din dreapta controleaza volumul, in timp ce cadranul din stanga regleaza ANC si transparenta.







In lumea de azi, linistea reparatoare poate fi o parte esentiala a spatiului spiritual si a pacii. Noile casti Beoplay H95 se bazeaza pe o anulare pasiva impresionanta a zgomotului, cu cea mai avansata functie de anulare activa a zgomotului (ANC) din toate castile Bang & Olufsen.










Durata de viata excelenta a bateriei si calitate excelenta a conexiunii



Beoplay H95 impresioneaza prin durata de viata a bateriei, lider pe piata, de pana la 38 de ore la o singura incarcare - chiar si cu ANC activat. Daca trebuie sa pastrati legatura cu familia sau colegii de la serviciu, cele patru microfoane vocale ofera o claritate excelenta atunci cand efectuati apeluri. Beoplay H95 utilizeaza tehnologia de formare a fasciculului de sunet si tehnologia avansata de anulare a zgomotului pentru a va capta vocea cat mai clar posibil, reducand in acelasi timp impactul zgomotului ambiental. Aceasta include o procesare extinsa a sunetelor ambientale care ofera o perceptie mai naturala a vorbirii. In plus, Beoplay H95 dispune de un mod de transparenta reglabil de catre utilizator, care permite utilizatorului sa auda imprejurimile fara a scoate castile.





Accesorii din aluminiu, piele si material textil



Semnul adevaratei maiestrii este in detalii. Chiar si accesoriile - adaptorul pentru avion, cablul de incarcare si cablul audio - sunt detaliate cu carcasa de aluminiu asortata si capace de cablu tesute, precum si cu o curea din piele, astfel incat cablurile incurcate sa fie de domeniul trecutului.





Specificatii tehnice:




Sensibilitatea traductorului: 101,5 dB, 1mW @1kHz
Gama de frecvente: 20 - 22.000 Hz
Impedanta: 12Ohm +/- 15%
Durata de viata a bateriei: pana la 38 de ore bluetooth cu ANC; pana la 50 de ore bluetooth
Timp de incarcare: 2 ore
Capacitatea bateriei: 1110 mAh
Bluetooth: 5.1
Codecuri: SBC, AAC, aptx™ Adaptive
Asistent vocal: Siri*
Intrari: USB-C pentru incarcare, jack de 3,5 mm
*Amazon Alexa, Google Voice Assistant si Xiaowei vor fi acceptate la sfarsitul anului 2021.

Disponibile si in nuantele: 1266106 Auriu, 1266115 Castaniu, 1266116 Bleumarin.



PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
907 647 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU CASTI OVER-EAR BANG & OLUFSEN BEOPLAY H95, BLUETOOTH, WIRELESS CU ANC, MICROFON

Casti Over-Ear Bang & Olufsen Beoplay HX, Bluetooth, Wireless cu ANCCasti Over-Ear Bang & Olufsen Beoplay HX, Bluetooth, Wireless cu ANC
Casti Over-Ear Bang & Olufsen Beopla...
Casti Over-Ear Bang & Olufsen Beoplay HX ANC elegante pentru o experienta uimitoare. Dispun de tehnologia exclusiva ...
RON 2013.91
Casti audio In-Ear Bang & Olufsen Beoplay EX, Bluetooth, Microfon, WirelessCasti audio In-Ear Bang & Olufsen Beoplay EX, Bluetooth, Microfon, Wireless
Casti audio In-Ear Bang & Olufsen Be...
Casti In-Ear Bang & Olufsen Beoplay EX Casti wireless veritabile de calitate superioara, cu un sunet ce iti atinge ...
RON 1865.34
QuietPoint® Active Noise-Cancelling In-Ear Headphones ATH-ANC33iSQuietPoint® Active Noise-Cancelling In-Ear Headphones ATH-ANC33iS
QuietPoint® Active Noise-Cancelling ...
Castile in-ear ATH-ANC33iS QuietPoint® Active Noise Cancelling reduc zgomotele pana la 90% in timp ce ofera si ...
RON 377.54
BOSE QuietComfort Ultra Earbuds -  Casti In-Ear Wireless, Bluetooth, Noise CancellingBOSE QuietComfort Ultra Earbuds -  Casti In-Ear Wireless, Bluetooth, Noise Cancelling
BOSE QuietComfort Ultra Earbuds - Casti...
Tehnologie audio spatiala revolutionara pentru o auditie mai captivanta, care face ca muzica sa se simta mai reala decat ...
RON 1749.3
Allen & Heath AHM-32 Processor Audio MatrixAllen & Heath AHM-32 Processor Audio Matrix
Allen & Heath AHM-32 Processor Audio...
Allen & Heath AHM-32 este un procesor audio matrix pentru gestionarea sunetului si instalare. Este conceput pentru ...
Allen & Heath AHM-64 Processor Audio MatrixAllen & Heath AHM-64 Processor Audio Matrix
Allen & Heath AHM-64 Processor Audio...
AHM este o familie de procesoare matrice audio puternice, sustinute de un ecosistem cuprinzator de solutii scalabile de ...
Pioneer DJ HRM-6 Casti profesionale pentru monitor de studio, inchise posteriorPioneer DJ HRM-6 Casti profesionale pentru monitor de studio, inchise posterior
Pioneer DJ HRM-6 Casti profesionale pent...
Claritate si confort complete Castile noastre de monitor de studio au fost create special pentru toate ...
RON 846.62
Allen & Heath AHM-16 Processor Audio MatrixAllen & Heath AHM-16 Processor Audio Matrix
Allen & Heath AHM-16 Processor Audio...
AHM este o familie de procesoare matrice audio puternice, sustinute de un ecosistem cuprinzator de solutii scalabile de ...
Casti Studio Austrian Audio Hi-X60Casti Studio Austrian Audio Hi-X60
Casti Studio Austrian Audio Hi-X60
Austrian Audio a extins seria de casti Hi-X6 de mare succes cu adaugarea modelului Hi-X60 - o casca de referinta ...
RON 1648.99

CASTI OVER-EAR BANG & OLUFSEN BEOPLAY H95, BLUETOOTH, WIRELESS CU ANC, MICROFON ESTE LISTAT IN: