Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Boxe pasive de raft Tibo Harmony2, 100W , Hi-Fi

Boxe pasive de raft Tibo Harmony2, 100W , Hi-Fi

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Tibo
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Boxe pasive de raft Tibo Harmony2, 100W , Hi-Fi

TIBO Harmony 2 – Pasive / 100W / Boxe de raft Hi-Fi



Caracteristici:



1\'\' silk dome tweeter;
4\'\' long throw woofer;
100W RMS;
55Hz – 20kHz;
86db;
4-8 Omi.


In timp ce majoritatea sistemelor boxelor accesibile sunt bazate pe unitati de drive construite pornind de la un anumit pret, TIBO a pornit de la premisa ca driver-ele ar trebui sa tinteasca la performanta. Din aceasta cauza, sistemele de driver avansate ale seriei Harmony incorporeaza elemente pe care, in mod normal, le gasiti numai la boxele high-end.


De exemplu, driver-ele bass si midrange utilizeaza un cos cu o retea de nervuri care mentin rigiditatea cosului in timp ce lasa un spatiu larg deschis in spatele conului. Rigiditatea imbunatateaste impactul temporar, iar spatiul larg deschis reduce reflexiile catre con si permite absorbantului cabinetului sa-si faca treaba.


Boxele Harmony sunt, de asemenea, echipate cu un magnet masiv pentru a ridica sensibilitatea si pentru a asugura un control absolut al miscarii conului la frecventele de bass mai joase. In plus, utilizarea unui pol unic forjat intr-o forma unica cu un capac de cupru controleaza fluxul magnetic si asigura o distorsie scazuta prin zona critica a midrange-ului.


Apoi avem suspensia progresiva ce este incercuita de un invelis din guma usoara pentru un raspuns extins al midrange-ului, impreuna cu voice coil motor system cu un super long-throw, pentru a obtine o liniaritate si o precizie de neegalat in acest sector al pietei.


Performanta la frecventa inalta a fost imbunatatita intr-un mod similar cu un design nou al tweeter-ului dezvoltat. Din nou, este utilizat un magnet din ceramica de dimensiuni mari, cu un capac din cupru pentru controlul fluxului. Si aici, polul este ventilat printr-o camera cu o forma unica. Lucrul acesta asigura o frecventa cu o rezonanta joasa, asigurand o liniaritate excelenta pe intreg sistemul de operare si permite silk dome-ului sa contribuie la o performanta clara a mifrange-ului in aditie la detaliile precise high-frequency.


Chiar daca unitatile de drive sunt inima unui sistem de boxe, acesta nu ar fi nimic fara integrarea unui crossover exact. Inginerii TIBO utilizeaza un sistem de software de performanta inalta pentru crossover pentru a ajuta la crearea unor optiuni de serii de circuit, pentru imbinarea fara cusur a unitatilor de bass/midrange si inalte. Aceste optiuni de circuite sunt evaluate utilizand teste de ascultare stringente pe periode de luni de zile, cu o gama larga de muzica.



Atentie speciala este acordata calitatilor autentice ale vocilor si intrumentelor naturale, de vreme ce acestea sunt, de regula, in atentia primordiala a ascultatorului.



In timp ce cabinetul, pentru client, este doar o unitate de decor, TIBO a realizat in timp ca aceasta piesa finala din procesul de design scoate o boxa dintre cele obisnuite. Pentru seria Harmony, inginerii TIBO au dezvoltat carcasa cu straturi multiple de lemn cu densitate diferita pentru a supune caracteristicile identificabile ale „sunetului” cabinetului si sa dea voie astfel ca unitatile de drive sa vorbeasca pentru ele insele. Strangerea critica a panourilor cabinetului, impreuna cu curbarea peretilor cabinetului pentru a oferi o forma mai putin patrata au redus rezonanta cu mai mult de 25 dB sub iesirea driver-ului. In plus, peretii cabinetului sunt captusiti cu un material special dezvoltat care a fost ales datorita calitatilor sale excelente de absorbire de-a lungul unei benzi largi.



Rezultatul este ca ascultatorul aude unitatea de drive intacta, fara coloratii nedorite cauzate de vibrarea panoului sau rezonante interne, dezvaluind mai multe detalii ale performantei muzicale. Portul distribuit rear reduce turbulentele si denaturarea sunetului suferita de sistemele conventionale, care sunt cauzate de iesirea brusca a aerului cu presiune ridicata intr-o camera cu presiune scazuta. Un beneficiu secundar este cresterea eficientei a transferului de energie de la bass reflex tuning in camera. Lucrul acesta ne-a permis sa crestem volumul aerului in sistemul slot-loaded si sa imbunatatim mai mult performanta iesirii frecventelor joase.



Specificatii:


Boxele TIBO Harmony 2 sunt boxe de raft Hi-Fi accesibile si autentice cu un design compact elegant, fiind o alegere populara printre ascultatorii rafinati. Tweeter-ul delicat din catifea de 1\'\' si woofer-ul long-throw 1x4\'\' sunt specifice boxelor cu un pret de achizitie de cateva ori mai ridicat. Grilajul detasabil neodymiun completeaza performanta excelenta. Gama de boxe Harmony pot fi utilizate ca monitoare pentru un studio compact sau ca unitate DJ. De asemenea, pot fi conectate la orice Hi-Fi si utilizate la resedinta. Harmony 2 sunt boxe de 100W cu o frecventa de raspuns de 55Hz-20kHz, impedanta de 4-8 omi si sensibilitate de 86 dB.

PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
908 849 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU BOXE PASIVE DE RAFT TIBO HARMONY2, 100W , HI-FI

Boxe pasive de raft Tibo Legacy 1+, 100W , Hi-FiBoxe pasive de raft Tibo Legacy 1+, 100W , Hi-Fi
Boxe pasive de raft Tibo Legacy 1+, 100W...
TIBO Legacy 1+ – Pasive / 100W /Hi-Fi Boxe de raft Caracteristici: 1'' silk dome tweeter; 4'' long throw ...
RON 635.16
Streamer Wi-Fi Tibo BondMiniStreamer Wi-Fi Tibo BondMini
Streamer Wi-Fi Tibo BondMini
TIBO Bond Mini – Smart Receiver Streamer/ Wireless/ Wi-Fi/ Multiroom/ Internet Radio ...
RON 455.9
Set Home Cinema 5.1 Polk Audio Seria TSet Home Cinema 5.1 Polk Audio Seria T
Set Home Cinema 5.1 Polk Audio Seria T
Set Home cinema 5.1 COMPONENTE 2 x T50Boxa de podea[ VIRTUAL / BOXE / DE PODEA ] 2 x T15Boxa compacta[ VIRTUAL / ...
RON 4294
Subwoofer Bowers & Wilkins ASW610Subwoofer Bowers & Wilkins ASW610
Subwoofer Bowers & Wilkins ASW610
The ASW610's long-throw 250mm driver allows it to move the large volumes of air needed for high-quality low-frequency ...
RON 2850
Boxe podea GOLDENEAR TRITON REFERENCE cu subwoofer activ incorporat, 12Hz - 35kHz, 93.25dBBoxe podea GOLDENEAR TRITON REFERENCE cu subwoofer activ incorporat, 12Hz - 35kHz, 93.25dB
Boxe podea GOLDENEAR TRITON REFERENCE cu...
Descriere: Triton Reference Overview The Triton Reference is an evolution of everything that we have achieved ...
RON 37239.25
Boxe podea GOLDENEAR TRITON FIVE, 26Hz - 35kHz, 90dBBoxe podea GOLDENEAR TRITON FIVE, 26Hz - 35kHz, 90dB
Boxe podea GOLDENEAR TRITON FIVE, 26Hz -...
Descriere: Triton Five Tower Speakers The Triton Five is a larger version of the Award Winning Triton Seven, with ...
RON 8054.29
Boxe 3 cai Pioneer - S-BS73A Dolby AtmosBoxe 3 cai Pioneer - S-BS73A Dolby Atmos
Boxe 3 cai Pioneer - S-BS73A Dolby Atmos
Elevate Your Sound Experience.™ Pioneer Elite Home Theater Speakers Bring Reality Home. Designed by ...
RON 3524.58
Sistem 5.0 Polk Audio Seria TSistem 5.0 Polk Audio Seria T
Sistem 5.0 Polk Audio Seria T
Set boxe 5.0 COMPONENTE 2 x T50Boxa de podea[ VIRTUAL / BOXE / DE PODEA ] 2 x T15Boxa compacta[ VIRTUAL / BOXE / ...
RON 3195
Boxe podea GOLDENEAR TRITON SEVEN, 29Hz - 35kHz, 89dBBoxe podea GOLDENEAR TRITON SEVEN, 29Hz - 35kHz, 89dB
Boxe podea GOLDENEAR TRITON SEVEN, 29Hz ...
Descriere: The Triton Seven brings Speaker-of-the-Year Award winning Triton Series tower speakers’ performance ...
RON 6544.11

BOXE PASIVE DE RAFT TIBO HARMONY2, 100W , HI-FI ESTE LISTAT IN: