Inscrie firma »
 

Prezentare M****

Grupul MESON, unul din cei mai mari producatori si distribuitori de robinete si fitinguri din Suedia , este prezent acum si pe piata din Romania. Existent pe principalele piete europene prin intermediul reprezentantelor sale din Danemarca , Norvegia, Spania, Turcia ,Grupul Meson isi continua evolutia dinamica prin infiintarea unei noi reprezentante in Europa de Est, respectiv in Bacau - Romania.
Grupul Meson produce si comercializeaza robinete care corespund celor mai exigente reguli ale societatilor de certificare, raportul calitate / pret fiind unul competitiv. Avand ca principale obiective raspunsul prompt si livrarea in termenul stabilit firma noastra va ofera avantajul de a fi furnizorul de care aveti nevoie.
Cu o gama diversa de robinete conform normelor DIN , JIS, ANSI care pot fi adaptate conform specificatiilor dumneavasta firma Meson se diferentiaza prin flexibilitate si solutiile tehnice care va pot fi oferite , experienta de peste 10 ani in domeniu fiind o garantie in acest sens.
Va multumim anticipat pentru increderea acordata de a face parte din clientii GRUPULUI MESON.
O SINGURA FIRMA , O SOLUTIE, UN REZULTAT PENTRU TOATE SOLICITARILE DVS.!
PREZENTARE M****
MEMBRU
GRATUIT
M****
5 155 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M****
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Robinete, Vane, Valve

ULTIMELE PRODUSE ALE MESON

Robinet fluture cu aviz sanitarRobinet fluture cu aviz sanitar
Robinet fluture cu aviz sanitar
Robinetul cu clapa fluture se foloseste pentru transportul produselor alimentare cat si pentru alte fluide ce trebuiesc ...
Robinete cu membranaRobinete cu membrana
Robinete cu membrana
Robinet cu membrana PN10, Pn16 din fonta, bronz pentru medii de lucru apa, aer,etc ...
Robinete,vane ,valveRobinete,vane ,valve
Robinete,vane ,valve
Robinete cu sertar,robinete cu ventil, robinete fluture, robinete de retinere, regulatoare de presiune,etc din fonta, ...