Inscrie firma »
I******************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
CADOUL INTELIGENT PENTRU COPII INTELIGENTI!

CADOUL INTELIGENT PENTRU COPII INTELIGENTI!

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare CADOUL INTELIGENT PENTRU COPII INTELIGENTI!

Ce cadou poate fi mai frumos pentru un copil intre 0 si 9 ani decat propria lui carte? Societatea "Intelligent Kids and their Books" lanseaza campania de promovare a copiilor inteligenti. Nu, nu-i pune sa scrie (cu toate ca in viitor va face si asta), dar copiii dumneavostra (nepoti, frati mai mici etc) se pot regasi ca personaje in povestioare interesante si educative. Cu ajutorul cartilor propuse in continuare, prichindeii vor fi extrem de fericiti si impliniti datorita rolului special pe care il joaca in societate, fie ea si imaginara. Cu siguranta, o carte care il are drept personaj principal pe copilul care o va primi cadou este cea mai inspirata idee, indiferent de moment (zi de nastere, inceperea scolii sau pur si simplu o surpriza pentru o zi normala). Cartile sunt adresate copiilor intre 0 si 9 ani sau celor care raman permanent copii si vor sa-si surprinda prietenii cu un cadou deosebit de haios.
Comanda acum
CITESTE SI ZAMBESTE
Titul acestei carti este sugestiv deoarece pe tot timpul lecturarii cartii copilul dvs va avea un zambet din ce in ce mai larg. De ce? Isi va face un prieten apropiat (clovnul Bobo) si pe masura ce parcurge paginile cartii, emotia va fi tot mai puternica pentru ca se descopera chiar pe EL in cuprinsul povestirii. Da, este cartea lui, cartea care il face important, care il ajuta, printr-un joc interesant cu prietenul lui, Bobo, sa invete literele alfabetului, primele cifre si formele geometrice. Rolul educational al cartii nu se opreste aici. Bobo il invata cum sa scape de deprinderile rele, sa renunte la timpul mult petrecut la televizor (calculator), sa se spele pe dinti frecvent si sa zambeasca permanent.

AVENTURA LA CIRC
Aventura este cea care ne domina copilaria. Daca facem apel la amintirea copilariei noastre sau daca ne gandim numai la nazbatiile copiilor, spunem un DA categoric. Trecem in copilarie (si nu numai) printr-un sir de aventuri pentru un scop precis: sa exploram ceva nou si sa iesim in evidenta. Exista copii care se lauda permanent cu ce au, orice ar fi, lucrul lor e cel mai "tare", mama cea mai frumoasa, iar tatal cel mai puternic si cel mai destept. Exista copii timizi, care nu au curajul de a se impune in fata celor cu gura mare. Din orice categorie ar face parte un copil, cartea pe care o propunem il va face sa aiba incredere in el, il va face sa fie important si sa arate cat e de important. Cum altfel ar putea fi cand clovnul Bobo, prietenul lui din cartea anterioara, il considera demn de a conduce parada finala a circului? Este cert ca daca reuseste sa se evidentieze in paginile istorioarei cu si despre el, nimic nu-i va mai sta in cale.

PRIETENUL MEU CODRUT
Facand parte din programul "Paza buna trece primejdia rea", un program educativ realizat impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor si cu acordul Ministerului Educatiei si Cercetarii, cartea are rolul de a reduce riscurile accidentelor de orice natura, de a proteja copiii de rau-facatori atunci cand nu sunt sub supravegherea parintilor. In cadrul povestioarei copilul este partenerul detectivului Codrut, un caine simpatic, care-i da sfaturi utile pentru securitatea sa. In cadrul acestui program, "detectivul Codrut" a vizitat o serie de scoli, urmand sa-si reia curand vizitele. Inchipuiti-va cat de fericit va fi copilul dvs cand isi va cunoaste in realitate prietenul din propria-i carte.
Reprezentantii Politiei: "Ne-am gandit la un personaj pe care sa-l intercalam intre noi si copii, care devine prietenul copiilor, aducandu-le la cunostinta ce trebuie sa faca in anumite imprejurari, cu cine trebuie sa ia legatura pentru a rezolva problemele atunci cand li se pare ca nu sunt in siguranta".
Adriana Radu (initiator program): "Oricat le-am spune noi, parintii, educatorii, invatatorii, ce e bine, nu ne asculta, asculta doar de anturajul lor. Ne-am conformat ideii si am introdus un personaj care sa le fie drag."

UN CADOU SPECIAL
Aceasta carte face ca momentele unice de la nasterea copilului caruia ii este adresata sa devina o amintire de neuitat de-a lungul anilor ce vor veni. Fie ca mama ii citeste copilului prima sa povestioara, in care acesta afla cum a fost la nasterea sa, fie ca peste timp copilul deja mare are jurnalul primei sale zi (fetele in special sunt deosebit de atrase de acest cadou "special"), fie ca parintii o primesc la momentul emotionant al nasterii celei mai importante fiinte, cartea are un impact deosebit prin gingasia gestului si prin detaliile care sensibilizeaza. In carte vor aparea numele copilului, data si ora nasterii, numele parintilor, vizitatorii, spitalul unde s-a nascut, numele doctorului (optional), greutatea si lungimea pe care a avut-o la nastere, orasul etc.
Cartile se pot achizitiona numai pe baza de comanda ferma prin completarea unui formular cu datele de personalizare ale copilului, formular ce va fi trimis pe e-mail in urma solicitarii dvs.
Pretul unei carti este 27,4 lei (274.000) + taxele de expeditie si va fi livrata prin curierat la adresa indicata in maxim 2 zile de la verificarea comenzii pentru Bucuresti si 5 zile de la verificarea comenzii pentru alte localitati.
PREZENTARE I*******************************
MEMBRU
GRATUIT
I*******************************
13 805 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Arta/Bijuterii/Cadouri » Cadouri

PRODUSE ASEMANATOARE CU CADOUL INTELIGENT PENTRU COPII INTELIGENTI!

CADOUL INTELIGENT PENTRU COPII INTELIGENTI!CADOUL INTELIGENT PENTRU COPII INTELIGENTI!
CADOUL INTELIGENT PENTRU COPII INTELIGEN...
Ce cadou poate fi mai frumos pentru un copil intre 0 si 9 ani decat propria lui carte? Societatea "Intelligent Kids and ...