Inscrie firma »
 

Prezentare S*****

SOHORO ofera servicii la costuri mici tuturor societatilor care doresc sa isi deschida un punct de lucru in Constanta.

SOHORO ofera birouri utilate si servicii de secretariat in Constanta.

1. Birourile sunt in sistem sharing, incubator de afaceri localizat central in Constanta. Sunt realizate din lemn masiv de culoare neagra, special create pentru a monta un calculator cu conexiune permanenta la internet, posibilitati utilizare fax/telefon/scanner/copiator/imprimanta, toate din cadrul secretariatului, creare si gestionare adresa email si pagina de internet, trening de vanzari si trimiterea ofertei dumneavoastra la peste 50 de societati si comunitati de afaceri din Constanta.
Posesorilor de birouri din icubatorul de afaceri SOHORO li se ofera acces la o bucatarie mare, utilizata complet.
De asemenea, SOHORO ofera acces la o sala de intalniri de 8 persoane si la serviciile de secretariat 8h/zi.
Investitia dumneavostra este de 209E/luna (incluzand biroul cu facilitati si o secretara sau o sala de intalniri) si de 259E/luna pentru tot pachetul complet (birou cu toate facilitatile incluse, secretara si sala de intalniri)

2. SOHORO sustine societatile care cauta o reprezentare sau un punct de lucru in Constanta prin oferirea unui serviciu de relatii clienti sau de receptionare a comenzilor dumneavoastra. De asemenea va pune la dispozitie o sala de intalniri pe perioada cand sunteti in Constanta. Toate acestea la costuri minime.

3. SOHORO va ofera dreptul de a utiliza adresa biroului nostru din Constanta si a numarului de fax pe carti de vizita, fluturasi, pliante sau alte produse promotionale. In cazul in care nu aveti un sediu stabil in acest oras, aveti birouri in propria locuinta, birouri mobile sau aveti birouri in alt judet sau tara acest serviciu va poate fi foarte util pentru ca ofera o mai mare incredere partenerilor dumneavoastra de afaceri. Costul este de 79 RON/luna.

Pachetele SOHORO sunt diverse si va ofera deschiderea spre o piata potentiala de peste 50.000 de societati si peste 350.000 de persoane fizice, toate la costuri minime.

PREZENTARE S*****
MEMBRU
GRATUIT
S*****
1 844 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta in Afaceri si Finante

ULTIMELE PRODUSE ALE SOHORO

Oferta firmei SOHORO nu contine nici un produs sau serviciu