Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

La ora actuala - InterCamion este agent exclusiv in Romania al unor marci de renume cum ar fi Feldbinder - producator german de cisterne si silozuri pentru transport materiale pulverulente, ROLFO - platforme transport auto (de mici, medi si mari dimensiuni), HRD - trailere grele pentru transporturi agabaritice, EuroScan - liderul european pe piata aparatelor de inregistrare temperatura (transportul sub temperatura controlata).
Participam de asemenea, ca reprezentant oficial al firmei EMPL din Austria, la diferite proiecte de achizitie si montare a unor autospeciale de stins incendii.
Infiintata si prezenta pe piata romaneasca inca din 1985, firma InterCamion a cucerit, dupa numai 1 an, pozitia de lider de piata in domeniul remorcilor si a semiremorcilor. Acest lucru a fost posibil atat printr-o activitate profesionista de vanzare si distributie, cat si prin organizarea, inca de la inceput, a unei retele de service, a unui sistem de aftersales si a asigurarii tuturor pieselor de schimb.

Grupul InterCamion a acumulat o experienta extinsa pe piata transporturilor, detinand de-alungul timpului, in Romania, companii ce actioneaza in domeniul carosarii, service-ului pentru (semi)remorci, vanzarii de vehicule si transferului de soferi.

Prin autospecialele sale, InterCamion ofera servicii de recuperare si tractare/remorcare pentru vehicule grele (www.tractare.ro).
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
3 891 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Transport rutier

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INTERCAMION SRL

Oferta firmei SC INTERCAMION SRL nu contine nici un produs sau serviciu