Inscrie firma »
TerapiaELF  SPIRIDUS

TerapiaELF SPIRIDUS

Tip produs: terapia ELF | spiridus | terapia alternative
 

Prezentare TerapiaELF SPIRIDUS

TERAPIA MILENIULUI TREI



ELF este un aparat extrordinar care va echilibreaza metabolismul crescandu-va imunitatea dupa lungi perioade de stress; recent s-au inregistrat rezultate foarte bune in cancerul mamar, s-au micsorat nodulii, renuntandu-se la operatie; foarte bun pentru diabet, ajuta pancreasul, pentru reumatism, dispar durerile, anti inflamator, stimuleaza circulatia sanguina, ridica imunitatea corpului, reda echilibru energetic, detalii in cele ce urmeaza si in presa scrisa si TV.

ELF- SPIRIDUS - este primul aparat terapeutic aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei/aprilie 2005

Cea mai mare avere a dvs. este SANATATEA, pe care o puteti asigura si mentine in parametri normali numai prin Terapia ELF, la dispozitia dumneavoastra oriunde si oricand.

Terapia ELF realizata cu dispozitivul ELF-SPIRIDUS este protectia dumneavoastra impotriva bolilor, a dezechilibrelor energetice.

Platiti in rate toata viata asigurari de sanatate pentru o posibila protectie in viitor;
Prin achizitia aparatului ELF puteti obtine protectie si echilibru in prezent si-n viitor - platind o singura data - echivalentul unor sedinte de terapie pentru o persoana, dar atentie - cu beneficii pentru intreaga familie.

ELF (Extremely Low Frequency) este un simulator de unde cerebrale echipat cu un emitator electromagnetic de frecvente foarte joase ce stimuleaza celulele accelerand astfel vindecarea in cazul unor boli, rani, traume fizice, oboseala extrema, insomnii, stress etc. Cercetatorii au demonstrat ca disfunctiile organismului se datoreaza in principal raspandirii deficitare ale acestor unde in organism, proces amplificat odata cu imbatranirea organismului facand insanatosirea mai dificila.

Oferta noastra poate fi structurata astfel:

1) SPIRIDUS CLASIC 360 RON + accesoriile(20 RON/1folie cu 5 baterii + 25 RON/1 Sistem de prindere a dispozitivului pentru libertatea de miscare sau de actiune in timpul terapiei; Avand acest sistem de prindere foarte practic si necesar in toate posibilele aplicatii pe corp, puteti in acelas timp sa cititi, scrie, lucra la PC, viziona programme TV, dormii, plimba...

2) SPIRIDUS EX 430 RON + accesoriile(20 RON/1folie cu 5 baterii + 25 RON/1 Sistem de prindere a dispozitivului pt libertatea de miscare sau de actiune in timpul terapiei, prezentat mai sus)

3) SPIRIDUS DEL 560 RON + accesorii (25 RON/ 1 Sistem de prindere prezentat mai sus, 1 incarcator cu 2 acumulatori/160RON - garantie 1000 incarcaturi, deci pe viata, ce pot inlocui bateria de 9V)

4) SPIRIDUS DUO: Spiridus Clasic/12Hz (vezi.1/360RON) + Spiridus eX/15Hz (vezi.2/430RON) total: 790 RON - 100RON Discountul producatorului => 690 RON - pret final/pachet.

Preventia este esentiala, eliminand suferinta si complicatiile ce pot survenii prin lipsa atentie, actiune si de ingrijire personala atunci cand s-au inregistrat primele semnale de disconfort / dezechilibru.



ELF e foarte bun pentru:

- durere si stress
- insomnie
- oboseala cronica
- intarirea organismului
- sistemul osos
- tensiunea arteriala
- probleme musculare
- dureri reumatice
- in tratamente post-traumatice
- tulburari neuro-mentale
- boli cardio-vasculare
- boli ale aparatului respirator
- tulburari digestive
- boli endocrine
- boli ginecologice


Undele Alpha si Theta transmise de ELF sunt pe aceiasi frecventa cu cele produse in timpul meditatiilor yoga.

Cercetarile recente au demonstrat ca tratamentul campului electromagnetic uman mareste imunitatea corporala.

Conform traditilor din orientul antic, omul -ca entitate este compus din doua corpuri, cel astral si cel fizic, ambele interconectate de campuri energetice numite chakre.

Campul energetic al chackrei poate fi masurat, iar cercetarile au demonstrat scaderea proportionala a imunitatii si a campului energetic al chakrei.

Campul chakrei se poate modifica numai in timpul somnului, meditatiei de tip yoga sau cu ajutorul ELF-ului care genereaza frecvente armonioase chakrei dvs.

Practicantii yoga ce au utilizat ELF-ul au descries efectul sau ca "identic cu starea de medidatie adanca".

Principalul argument ce demonstreaza eficacitatea Terapiei ELF vine din satisfactia clientilor nostri . Preventia ar trebui sa fie principalul motiv atunci cand il achizitionati

ELF ofera posibilitatea unei utilizari variate in mai multe discipline medicale. Bineinteles, el este folosit in primul rand in reabilitare si fizioterapie, dar si in diabetologie, ortopedie, neurologie, traumatologie, medicina sportive, dermatologie, medicina complexa si medicina generala.


Profilaxie si preventie

Observand ca cu cat o chakra este mai indepartata de zona emitatorului biologic (encefalul) ea devine tot mai vulnerabila, recomandam amplasarea profilactica a ELF-ului in apropierea chakrei 5, 6 si 7. Frecventele folosite apartin spectrului de unde delta 1 si 2. Pentru echilibru, aparatul trebuie setat la chakrele superioare 1, 2 sau 3, raportul utilizarii in zona respective fiind de 1/3.

Boli endocrine
S-au inregistrat progrese in tratamentul diabetului mellitus ne-dependent de insulina, diabetului secundar cu hiper functie de hypothesis, tiroidei sau hyperthyroidism suprarenal, Neutrogena.

Boli reumatice
In cazul bolilor reumatice sau osoase aparatul trebuie pozitionat in zona respectiva.

Tratament post-traumatic
Locul aplicarii trebuie sa coincida cu zona traumatizata.

Tulburari neurologice
Aparatul este pozitionat in zonele cervicala si lombara pe chakrele 2, 3, 4, 5.

Boli cardiovasculare
ELF-ul este recomandat in bolile vasculare periferice: sindromul Raynaud si acrocyanosis.

Boli respiratorii
Beneficiile Terapiei ELF au fost remarcate in cazurile de astm bronhic, astmatiform si bronsita cronica, bronhita traheala spastica, si pseudo-astm nevrotic.

Tulburari digestive
Aparatul este amplasat pe zona abdomenului sau pe chakrele 5, 6 si 7.

Boli ginecologice
Aparatul este amplasat pe zona abdomenului sau pe chakrele 5, 6 si 7.


Recomandari generale

La inceput folositi aparatul pentru 10- 15 minute in fiecare zi -poate fi si de 2 sau 3 ori pe zi dupa caz, urmand ca gradual expunerea sa creasca cu cate 5 minute in fiecare saptamana pana la baremul de 60-70 minute pe zi divizate in doua runde. Nu au fost observate reactii negative nici in cazurile de utilizare indelungata (peste 2 ore pe zi).

In ceea ce priveste frecventa, s-a observat ca cele mai joase corespunzatoare undelor delta (starea de somn adanc) au cel mai mare efect. La frecvente superioare (unde de tip alpha) recuperarea este mai rapida, dar trebuie mentionat ca toleranta corpului la tratament creste direct proportional cu cresterea frecventei ELF.

Recomandam asadar folosirea la inceput a unei frecvente mai joase si sa se opereze gradual o crestere a acesteia doar daca problemele de sanatate persista.
Aparatul este conceput pentru o folosire zilnica.

Spectrul frecventelor:

Aparatul are patru frecvente corespunzatoare celor trei unde ce caracterizeaza starea de somn sau relaxare:

1 f=1.8 - 2.22 Hz 2 f=2.27 - 3.1 Hz 3 f=5 - 7.6 Hz 4 f=8.7 - 15 Hz

(delta) = 1-4 Hz (theta) = 4-8 Hz (alpha) = 8-15 Hz

Intensitatea medie nu depasestein niciunul din cazuri 2mA, insemnand ca fluxul energetic emis de radiatia electromagnetica nu este mai mare de 30 Mw.

Specificatii:

Tip baterie : 23 A 12 V
Greutatea aparatului: 40 gr.
Frecventa: 1,5 - 15 Hz
Dimensiune: 5 x 3 x 1 cm

Studiile efectuate in universitati celebre din SUA precum MIT (Massachusetts Institute of Technology) sau College of Medicine Albert Einstein au demonstrat ca terapia bazata pe pulsuri de joasa frecventa in campul electromagnetic, similare cu undele cerebrale, duce la o crestere a potentialului electric la nivelul membranei celulare. In consecinta, virusii penetreaza cu mai mare dificultate corpul iar dezvoltarea lor este redusa. Un alt efect remarcat consta in imbunatatirea schimbului de ioni la nivel celular ce produce o mai buna oxigenare a celulelor organismului si o intarire dinamica a metabolismului.

In mai multe disfunctii medicale cum ar fi reumatismul cronic si acut, migrene, insomii, nevroze, dureri articulare, artitra, osteoporoza, fracturi, boli cardiovasculare, circulatie cardiovasculara deficitara, disfunctii sexuale, boli ginecologice, deficiente de concentrare, disconfort termic, probleme respiratorii, asthm, tulburari endocrine de metabolism, diabet, cancer incipient, au fost observate recuperari extraordinare.

Prin cresterea difuziunii celulare a oxigenului, conditii favorabile sunt create la nivelul tesutului slab vascularizat pentru formarea a noi vase de sange si o crestere a tonusului in cele existente.

Daca o deficienta respiratorie a celulei este considerata o cauza a aparitiei cancerului, atunci oxigenarea suplimentara a celulelor si activarea fermentilor oxidanti sunt factori ce previn cancerul si mitozele celulare anormale.

Prin actiunea pulsurilor in campul electromagnetic asupra structurilor biologice, modificari energetice au loc la suprafata celulelor prin activarea schimburilor intre membrane, intensificarea proceselor enzimatice, toate ducand la o imbunatatire a metabolismului celular.

Daca aveti intrebari legate de produsele si servicile noastre, ne puteti contacta prin e-mail sau telefon.

Producator- QM Electronic SRL

Birou Elf-Therapy
ELENA RISTACHE
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
169 151 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: terapia ELF - spiridus DeL - HC

PRODUSE ASEMANATOARE CU TERAPIAELF SPIRIDUS

SPIRIDUS  Terapia ELFSPIRIDUS  Terapia ELF
SPIRIDUS Terapia ELF
SPIRIDUS TERAPIA MILENIULUI TREI ELF este un aparat extrordinar care va echilibreaza metabolismul ...
TerapiaELF  - SPIRIDUS  -TerapiaELF  - SPIRIDUS  -
TerapiaELF - SPIRIDUS -
TERAPIA MILENIULUI TREI ELF (Extremely Low Frequency) este un simulator de unde cerebrale echipat cu un ...
Terapia ELF  SPIRIDUSTerapia ELF  SPIRIDUS
Terapia ELF SPIRIDUS
ELF este un aparat extrordinar care va echilibreaza metabolismul crescandu-va imunitatea dupa lungi perioade de stress ...
Testere glicemie, glucometru CADOUTestere glicemie, glucometru CADOU
Testere glicemie, glucometru CADOU
Oferta Nr.1 in Romania Glucomtru CADOU, testerele oferite in 3 variante: Varianta (A), (B, (C) (A) Oferta UNICA ...
Sistem de prindere a aparatului SPIRIDUS pe corpSistem de prindere a aparatului SPIRIDUS pe corp
Sistem de prindere a aparatului SPIRIDUS...
Acum pentru toti utilizatorii aparatului SPIRIDUS, a terapiei ELF avem posibilitatea de a oferi un SISTEM DE PRINDERE ...
Sistem de prindere si aplicare a terapiei ELF pe corpSistem de prindere si aplicare a terapiei ELF pe corp
Sistem de prindere si aplicare a terapie...
Acum pentru toti utilizatorii aparatului SPIRIDUS, a terapiei ELF avem posibilitatea de a oferi un SISTEM DE PRINDERE ...
ELF-THERAPY - THE THIRD MILLENIUM THERAPYELF-THERAPY - THE THIRD MILLENIUM THERAPY
ELF-THERAPY - THE THIRD MILLENIUM THERAP...
THE HEALTH IT'S YOUR TREASURE, KEEP IT WITH ELF-THERAPY; YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE LOSING IF YOU HAVEN'T IT - THE ...
ELF-THERAPY - THE THIRD MILLENIUM THERAPYELF-THERAPY - THE THIRD MILLENIUM THERAPY
ELF-THERAPY - THE THIRD MILLENIUM THERAP...
The ELF is an extraordinary device that can help balance your over-stressed body and its systems; it can heal, ...
ELF-THERAPY  THE THIRD MILLENIUM THERAPYELF-THERAPY  THE THIRD MILLENIUM THERAPY
ELF-THERAPY THE THIRD MILLENIUM THERAPY
The ELF is an extraordinary device that can help balance your over-stressed body and its systems; it can heal, relieve ...

TERAPIAELF SPIRIDUS ESTE LISTAT IN: