Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Amandina raw vegan

Amandina raw vegan

Tip produs: cofetarie raw vegan | prajituri raw vegan | amandina raw
Producator: Veganzza
 

Prezentare Amandina raw vegan

Cand ne gandim la amandina raw, primul cuvant care ne vine in minte este CIOCOLATA. Iar cand este in varianta raw vegan, gustul revine in minte exact ca atunci cand eram copii si mergeam la cofetaria din coltul blocului cu banii adunati intr-o cutie de bombonele CIP pentru a manca o prajitura si un Brifcor. Amandina raw vegan este despre ciocolata. Muuuulta ciocolata. Da, dar aici intervine si sentimentul de vinovatie. Prea multa ciocolata ingrasa. Lumea spune ca e mai sanatos, si chiar indicat, sa consumam ciocolata neagra – cu un procent mai mare de cacao. Dar stiati ca in varianta raw, cacaoa este considerata superaliment, fiind o sursa importanta de antioxidanti, minearle si vitamine? Boabele de cacao care sunt incalzite la o temperatura joasa, pastreaza toate calitatile pe care natura ni le ofera de mii de ani.

Amandina raw este creeata in straturi, doar din cacao raw si ecologica, indulcita cu sirop de agave si invelita intr-o crusta crocanta.

Daca iti doresti prajituri de post, amandina raw poate fi o alegere care sa iti aduca gust fin, dulceata ciocolatei si satietatea unei prajituri in perioadele de post.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 338 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: prajituri raw vegan - prajituri fara coacere - cofetarie raw vegan