Inscrie firma »
Imprimanta termica STAR TSP143IIIL, LAN, alba

Imprimanta termica STAR TSP143IIIL, LAN, alba

Tip produs: tsp100iii | star micronics | imprimanta pos
Producator: STAR Micronics
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Imprimanta termica STAR TSP143IIIL, LAN, alba

mabile \"drop-in\";

auto-cutter tip ghilotina, cu taiere partiala a hartiei (garantat pentru 2 milioane de taieri);

sursa de alimentare interna;

browser-ul StarWebPRNT pentru imprimare direct de pe pagini web (se poate descarca din Google Play sau App Store);

conformitate cu standardul Energy Star.










Imprimanta Star TSP143IIIL functioneaza fara probleme cu aplicatia AllReceipts. Operatorul conectat poate trimite imediat o imagine a chitantei tiparite in Cloud, de unde clientul o poate descarca anonim: nu sunt necesare numere de telefon, adrese de email sau orice alte date confidentiale.

AllReceipts ofera posibilitatea retailerilor sa primesca instant informatii despre opinia clientilor si sa trimita materiale promotionale pe smartphone-urile acestora. Clientii vor putea utiliza AllReceipts pentru administrarea chitantelor digitale, a le aranja in functie de data, tip sau retailer, cu posibilitatea imprimarii ulterioare.







Datorita functiei Autoconnect pentru iOS si a conectivitatii Bluetooth, TSP143IIIL este imprimanta wireless de chitante ideala pentru afaceri in domenii precum:


Retail;

Horeca.








Software-ul futurePRNT ofera utilizatorului instrumente de design a chitantelor in Windows, sofisticate si usor de folosit, precum: importul de imagini, previzualizarea chitantelor, pozitionarea automata a textului cand imprimanta se utilizeaza pe verticala, jurnal si copii multiple etc. Toate acestea pot fi configurate pe un singur terminal, apoi trimise catre toate celelalte terminale utilizate prin intermediul unui fisier .xml, nemaifiind astfel necesara configurarea fiecarei imprimante in parte, iar dumneavoastra veti economisi astfel timp si bani.

Impreuna cu imprimanta termica STAR TSP143IIIL, in pachet sunt incluse: cablu de alimentare, cablu Ethernet, sistem de montare verticala pe perete, suport de ghidaj pentru hartie de 58 mm, rola de hartie, aparatoare pentru butonul de pornire, instructiuni de configurare.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
14 978 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: imprimante de etichete - cititoare coduri de bare - sisteme pos

IMPRIMANTA TERMICA STAR TSP143IIIL, LAN, ALBA ESTE LISTAT IN: