Inscrie firma »
 

Prezentare SC ESTIN ONLINE SRL

Estin este un altfel de magazin online!
Pasiunea pentru viata, casa, tot ceea ce este frumos si ne inconjoara a dat viata acestui concept...Un loc de unde poti comanda orice ai nevoie, la un raport calitate - pret excelent, beneficiind de servicii de cea mai buna calitate!

Ce vei gasi la noi"
In primul rand o varietate foarte mare de produse pentru tine si familia ta. Fie ca esti in cautarea unor noi ustensile de bucatarie sau a unor produse de relaxare dupa o zi de munca, Estin este locul ideal unde vei gasi tot ceea ce iti doresti!
In al doilea rand, preturile noastre te vor ajuta sa economisesti cat mai mult! Vei gasi produse deosebite, la preturi foarte bune iar ofertele noastre promotionale iti vor garanta intotdeauna economii semnificative!
Nu in ultimul rand, calitatea serviciilor ne recomanda ca fiind profesionisti focusati pe a livra fericire clientilor! Fiecare comanda este atent gestionata, de la momentul plasarii, pana la momentul livrarii. Satisfacerea clientilor este unitatea de masura a serviciilor noastre!

Estin rasplateste loialitatea si aduce cele mai bune oferte la usa ta! Mii de reduceri te asteapta zilnic. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont si sa te alaturi comunitatii de clienti fericiti Estin!

Spor la cumparaturi!
PREZENTARE SC ESTIN ONLINE SRL
TRIAL
MEMBER
SC ESTIN ONLINE SRL
84 accesari
Persoana de contact: Cosmin Nedelcu
Adresa postala: Str. Veteranilor nr. 20
Localitate: Sector 6, Bucuresti
Telefon: click aici 0763656091
Website:

Activitate firma: Produse la reduceri - casa si gradina - accesorii bucatarie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ESTIN ONLINE SRL

Oferta firmei SC ESTIN ONLINE SRL nu contine nici un produs sau serviciu