Inscrie firma »
 

Prezentare Eurozone Grup

- Cine este EurozoneGrup?
...este un jucator de ECHIPA. Cu oameni:
- tineri
...entuziasti, profesionisti, motivati . Ne coturam fiecare actiune intr-un mod cat mai creativ. Nu trasam limite in a gandi, nici in a implementa.
- competitivi
Respectam piata, si actorii sai. Insa cel mai important competitor suntem noi insine. Dezvoltarea este o preocupare continua. In fiecare zi trebuie sa construim ceva nou, ceva mai bun.
- informati
Traim in era informatiei. Dinamica sa contureaza lumea, ... in special lumea afacerilor. Observam continuu, interpretam si invatam. Urmarim atent piata si tendintele sale. Scopul nostru final este furnizarea catre partenerii nostri a celor mai eficiente solutii imobiliare.
- flexibili
Suntem deschisi ideilor noi si metodelor neconventionale care contribuie la succesul serviciilor noastre. Si le creem! Cu o mobilitate mare in cadrul pietei si un dezvoltat simt practic, adaptam serviciile proprii intr-un mod cat mai adecvat cerintelor fiecarui client.

- Valorile EurozoneGrup
- oamenii
Succesul unei afaceri se cladeste pe o stangere ferma de mana. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare este important, unic. Este ceea ce ne face munca mai placuta si satisfactia mai intensa.
- piata libera
Este premisa fundamentala a mediului de afaceri concurential. Si arbitrul sau cel mai corect.
- dezvoltarea
Este cuvantul cheie al oricarei afaceri coerente. Avand constiinta propriilor succese si insuccese, pasim inainte, catre mai bine.
- castigul reciproc
Este descrierea succinta a unui parteneriat de success. Este singura formula viabila pe termen lung. Cea in care credem si care ne ofera zi de zi demnitate, entuziasm si placere pentru ceea ce facem.
In calitate de broker imobiliar, EurozoneGrup priveste toate partile implicate in tranzactie cu cea mai mare corectitudine si fair play. Subscriem la un cod strict de etica si mentinem un nivel inalt de profesionalism. Suntem bucurosi de fiecare data cand o cerere este solutionat cu succes de echipa, lasand in urma ei o stransa legatura interumana.


Activitatea de tranzactii imobiliare se desfasoaraîn conformitate cu O.G.3/2000;Sfera de activitate :

. consultanta imobiliara
. consultanta juridica
. cadastru
. intabulari
. extrase de carte funciara
. asistenta acte notariale (mosteniri,contracte de vanzare cumparare,etc.)
. administratie financiara (inscrieri pe rol,certificate fiscale,impozite)
publicitate sistematica pentru promovarea ofertei (ziare,reviste de secialitate,bannere,internet,etc.)


Firma noastra avand ca domeniu de activitate tranzactii imobiliare (apartamente ultra/semi/central, vile rezidentiale, birouri, spatii comerciale/industriale, terenuri), administrare de proprietati imobiliare si consultanta juridica de specialitate, pe baza unui contract de intermediere / reprezentare ce se întocmeste între parti, va pune la dispozitie prin intermediul societatii partenere de avocatura consultanta juridica, cadastru, intabulare, precontracte de vanzare cumparare, cosultanta credite GRATUIT. Activitatea societatii se desfasoara in mod deosebit in Bucuresti si orasele Brasov, Sinaia, Busteni, Predeal, Bran dar la cerere, realizeaza servicii specifice si in localitatile apropiate.

va face eforturile de publicitate pe cheltuiala sa;
va asigura asistenta juridica la negocieri si precontracte;
va colabora cu partile la întocmirea documentatiei de vânzare - cumparare/închirere;
va respecta confidentialitatea asupra discutiilor purtate între parti;
va asigura pastrarea documentelor si înscrisurilor încredintate în vederea tranzactiei.
Î


Comisioanele practicate de agentia noastra pentru tranzactii sunt:
PENTRU VÂNZARE - CUMPARARE - 3% + TVA aplicat la valoarea de vânzare a proprietatii imobiliare sau a terenului;
- 2% + TVA aplicat la valoarea de vânzare a proprietatii imobiliare sau a terenului în cazul Contractului de Exclusivitate.
PENTRU ÎNCHIRIERE - în cazul închirierii pe termen lung a proprietatii imobiliare, comisionul este de 50% + TVA aplicat la valoarea chiriei pe o luna atât de la proprietar cât si de la chirias;
- 40% + TVA aplicat la valoarea chiriei pe o luna de la proprietar în cazul exclusivitatii;
- în cazul închirierii în "regim hotelier", comisionul este inclus în costul chiriei proprietatii imobiliare.


In orice domeniu, calitatea standardelor unei companii reflecta in mod special calitatea membrilor echipei, care contribuie la atingerea acestor standarde.sa investeasca in perfectionarea angajatilor sai.
Avem experti in orice segment al domeniului imobiliar. In acest fel ne asiguram ca oferim clientilor nostri servicii de calitate, in conformitate cu cele oferite de o companie imobiliara eficienta: servicii de o calitate ireprosabila. Serviciile noastre sunt in exclusivitate indreptate catre client. Echipa noastra de specialisti este gata sa va prezinte oferta de spatii, terenuri si cladiri, si care contine tot ceea ce este valoros pe piata romaneasca imobiliara.
PREZENTARE Eurozone Grup
LIGHT
MEMBER
Eurozone Grup
2 559 accesari
Persoana de contact: Ionut Marin
Adresa postala: nerva traian sector 3 - Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici bucuresti
Website:

Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE EUROZONE GRUP

Oferta firmei Eurozone Grup nu contine nici un produs sau serviciu