Inscrie firma »

SC Electrictelecom Distribution SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC Electrictelecom Distribution SRL

ElectricTelecom este furnizor specializat de materiale, accesorii electrice si de telecomunicatii pentru peste 2000 de clienti din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Sediul si depozitul companiei se afla in Bucuresti, locul unde firma a fost infiintata in anul 2007.
Compania noastra este importator si distribuitor pentru mai mult de 5.000 de repere, printre care: cabluri electrice si de telecomunicatii, elemente de strangere si fixare pentru cabluri, canale si tuburi de protectie pentru cabluri, cutii si doze din plastic sau metalice, materiale izolatoare, corpuri iluminat, accesorii de conectica electrica, retelistica si telecomunicatii, sisteme de marcare si etichetare.
Produsele pot fi studiate inaintea achizitiei la depozitul companiei din Bucuresti, Str. Heliade intre Vii, nr.8. Tot la sediul central, o echipa tanara, dinamica si bine pregatita din punct de vedere tehnic consiliaza clientii si ii indruma pentru alegerea celor mai bune solutii tehnice si pentru un raport calitate pret cat mai avantajos pentru clienti. ElectricTelecom este o prezenta activa la targurile de specialitate din tara si din strainatate.
PREZENTARE SC Electrictelecom Distribution SRL
TRIAL
MEMBER
SC Electrictelecom Distribution SRL
65 accesari
Persoana de contact: Electrice1
Adresa postala: Heliade Intre Vii, nr. 8, Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.252.1240
Website:

Activitate firma: accesorii electrice - corpuri iluminat - telecomunicatii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ELECTRICTELECOM DISTRIBUTION SRL

Oferta firmei SC Electrictelecom Distribution SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ELECTRICTELECOM DISTRIBUTION SRL ESTE INSCRISA IN