Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Balint si Partenerii este o companie autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa ofere servicii de brokeraj in asigurari.

Alaturi de dumneavoastra din 2007, realizam eficient activitatile de achizitie sau de vanzare pentru autovehiculul dumneavoastra, va cosiliem in alegerea optima a asigurarilor de care aveti nevoie si va suntem alaturi in demersul procedurilor eventualelor daune generate de evenimentele asigurate.



Cine suntem

Biroul de asigurari Balint si Partenerii are la baza un set de valori care scot la suprafata tot ce este mai bun in echipa noastra. Reputatia noastra este consolidata de modul in care relationam si ajutam clientii nostri. Oferim clientilor o gama completa de servicii la standardul de calitate cu care au fost obisnuiti, lucru care ne ajuta sa ocupam o pozitie de top in activitatile pe care le desfasuram: consiliere si vanzari asigurari, consultanta daune, obtinere despagubiri, servicii de inmatriculari si servicii de intermediere auto.



Misiune

Experienta in domeniu si profesionalismul nu sunt de ajuns pentru compania noastra. Datoram succesul clientilor nostri, de aceea ii tratam la fel cum am dori sa fim si noi tratati – efectuand parteneriate de lunga durata bazate pe incredere si respect si oferind servicii de o excelenta calitate fiecarui client.

Ne bazam pe transparenta serviciilor noastre, oferind informatii complete si obiective pentru orice problema cu care se confrunta clientii nostri.



Valori

Compania Balint si Partenerii are la baza un personal tanar, amabil si profesionist. Consideram ca abilitatile noastre si experienta dobandita de-a lungul anilor, vor ajuta clientii sa plece multumiti si sa revina convinsi de calitatea serviciilor noastre.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
180 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Asigurari, Reasigurari

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INDUSTRIAL EXPERT SRL

Oferta firmei SC Industrial Expert SRL nu contine nici un produs sau serviciu