Inscrie firma »
T************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
TAROZI HAHNREITER - Germania

TAROZI HAHNREITER - Germania

 

Prezentare TAROZI HAHNREITER - Germania

CALITATE FARA COMPROMISURI este principiul care i-a asigurat companiei " Wilh. Becker GmbH & Co. KG HAHNREITER PRAZISION Werkzeugfabrik" pozitia de leader in domeniul productiei de scule pentru prelucrarea si controlul filetelor, de la infiintare si pana in prezent.
Au fost dezvoltate programe de tarozi pentru prelucrarea unei game foarte largi de materiale: otel, fonta, aliaje de cupru, aliaje de metale usoare (aluminiu, magneziu, zinc), aliaje speciale (nichel, titan).

TAROZI STANDARD:
M - TAROZI PENTRU FILETE METRICE CU PAS NORMAL, CONFORM DIN 13 : tarozi de mana; tarozi pentru strunguri automate; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 352, scurti; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 371, cu coada ingrosata; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 376, cu coada redusa; tarozi pentru filetare prin deformare la rece, dimensiuni conform DIN 2174 (371), cu coada ingrosata; tarozi pentru filetare prin deformare la rece, dimensiuni conform DIN 2174 (376), cu coada redusa; tarozi de masina cu coada extra lunga; tarozi de masina cu racire prin interior; tarozi de masina pentru piulite.

EG-M - TAROZI PENTRU FILETE METRICE CU INSERTIE HELICOIL: tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (371), cu coada ingrosata; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (376), cu coada redusa.

MF - TAROZI PENTRU FILETE METRICE CU PAS FIN, CONFORM DIN 13: tarozi de mana; tarozi pentru strunguri automate; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 371, cu coada ingrosata; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 374, cu coada redusa; tarozi de masina cu racire prin interior.

UNC - TAROZI PENTRU FILETE CU PAS NORMAL, CONFORM CU ANSI B 1.1: tarozi de mana; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (371), cu coada ingrosata; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (376), cu coada redusa.

UNF - TAROZI PENTRU FILETE CU PAS FIN, CONFORM CU ANSI B 1.1: tarozi de mana; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (371), cu coada ingrosata; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (374), cu coada redusa.

UN - TAROZI PENTRU SERIA FILETELOR CU 8 PASI / INCH, CONFORM CU ANSI B 1.1: tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (374), cu coada redusa.

G - TAROZI PENTRU FILETE WHITWORTH PENTRU CONDUCTE, CONFORM DIN ISO 228: tarozi de mana; tarozi pentru strunguri automate; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 5157, scurti; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 5156, cu coada redusa.

Rp - TAROZI PENTRU FILETE WHITWORTH PENTRU CONDUCTE, CONFORM DIN 2999, ISO 7/1: tarozi pentru strunguri automate; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 5156, cu coada redusa.

NPT - TAROZI PENTRU FILETE CONICE PENTRU CONDUCTE, CONICITATE 1:16, CONFORM CU ANSI B 1.20.1: tarozi de masina, dimensiuni conform standardului producatorului, scurti; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 5156, cu coada redusa.

NPTF - TAROZI PENTRU FILETE CONICE PENTRU CONDUCTE, CONICITATE 1:16, CONFORM CU ANSI B 1.20.3: tarozi de masina, dimensiuni conform standardului producatorului, scurti; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 5156, cu coada redusa.

Pg - TAROZI PENTRU FILETE PG, CONFORM DIN 40430: tarozi de mana; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 40433, cu coada redusa; tarozi pentru strunguri automate.

BSW - TAROZI PENTRU FILETE WHITWORTH CU PAS NORMAL, CONFORM BS 84: tarozi de mana; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (371), cu coada ingrosata; tarozi de masina, dimensiuni conform DIN 2184-1 (376), cu coada redusa.

Rd - TAROZI PENTRU FILETE CU PROFIL ROTUND, CONFORM DIN 405: tarozi pentru strunguri automate.

Tr - TAROZI PENTRU FILETE TRAPEZOIDALE, CONFORM DIN 103: set de tarozi trapezoidali, dimensiuni conform standardului producatorului; tarozi trapezoidali pentru finisare, dimensiuni conform standardului producatorului, 2 pasi; tarozi pentru strunguri automate.

TAROZI SPECIALI:
Diametre intre 1mm si 250mm.
PREZENTARE T*************************
MEMBRU
GRATUIT
T*************************
60 029 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Prelucrare Metal

PRODUSE ASEMANATOARE CU TAROZI HAHNREITER - GERMANIA

FILIERE HAHNREITER - GermaniaFILIERE HAHNREITER - Germania
FILIERE HAHNREITER - Germania
FILIERE STANDARD: M - Filiere pentru filete Metrice cu pas normal, conform DIN 13: filiere; filiere pentru masini ...
CALIBRE HAHNREITER - GermaniaCALIBRE HAHNREITER - Germania
CALIBRE HAHNREITER - Germania
CALIBRE STANDARD: M - Calibre pentru filete Metrice cu pas normal, conform DIN 13; MF - Calibre pentru filete ...
SCULE PENTRU PRELUCRAREA SI CONTROLUL FILETELOR KENNAMETALSCULE PENTRU PRELUCRAREA SI CONTROLUL FILETELOR KENNAMETAL
SCULE PENTRU PRELUCRAREA SI CONTROLUL FI...
Toate produsele Kennametal pentru filetare, de la tarozii cu canale elicoidale de inalta performanta destinati ...
PLACUTE DE STRUNJIRE KENNAMETAL USAPLACUTE DE STRUNJIRE KENNAMETAL USA
PLACUTE DE STRUNJIRE KENNAMETAL USA
Placute KENLOC - prima alegere pentru prelucrari generale ale tuturor materialelor, pe strunguri de dimensiuni medii si ...
FREZE PENTRU FILETE KENNAMETALFREZE PENTRU FILETE KENNAMETAL
FREZE PENTRU FILETE KENNAMETAL
FREZAREA FILETELOR - sistemul KENNAMETAL de freze cu placute pentru frezarea filetelor permite filetarea gaurilor ...
SISTEME DE PORTSCULE KENNAMETALSISTEME DE PORTSCULE KENNAMETAL
SISTEME DE PORTSCULE KENNAMETAL
Kennametal ofera cea mai cuprinzatoare linie de portscule conventionale si cu schimbare rapida. Gama include diferite ...
PLACUTE DE STRUNJIRE:PLACUTE DE STRUNJIRE:
PLACUTE DE STRUNJIRE:
Placute SCREW ON - prima alegere pentru strunjire interioara la toate materialele si strunjire exterioara pe strunguri ...
SCULE ASCHIETOARE KENNAMETAL - USA PENTRU OPERATIA DE STRUNJIRE.SCULE ASCHIETOARE KENNAMETAL - USA PENTRU OPERATIA DE STRUNJIRE.
SCULE ASCHIETOARE KENNAMETAL - USA PENTR...
SISTEME DE FILETARE: Sunt dezvoltate doua sisteme distincte: LT - utilizeaza placute triunghiulare; TOP Notch - ...
SCULE ASCHIETOARE KENNAMETAL - USA PENTRU OPERATIA DE STRUNJIRE.SCULE ASCHIETOARE KENNAMETAL - USA PENTRU OPERATIA DE STRUNJIRE.
SCULE ASCHIETOARE KENNAMETAL - USA PENTR...
SISTEME DE CANELARE: Sunt dezvoltate trei sisteme distincte: A3 - productivitate mare si flexibilitate; A4 - o ...