Inscrie firma »
ACTIVATOR BIOLOGIC

ACTIVATOR BIOLOGIC

Tip produs: ACTIVATOR BIOLOGIC | BIOACTIVATOR FOSE | CURATATOR BIOLOGIC
Producator: SINTESI ITALIA
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ACTIVATOR BIOLOGIC

BioFresh Plus SP este un activator biologic, sub forma de pulbere, constituit din microorganisme, enzime libere si elemente nutritive.
Este un produs specific pentru metabolizarea substantelor organice, activ asupra grasimilor, uleiurilor vegetale si animale, reziduurilor alimentare, deseurilor de hartie.
Datorita actiunii sale, DEODORIZEAZA, suprimand mirosurilor neplacute, PREVINE infundarea scurgerilor si a canalizarilor precum si eutrofizarea apei, REACTIVEAZA activitatea florei bacteriene in fosele septice, FLUIDIFICA apele uzate. Fructul cercetarilor biotehnologice, este un produs NATURAL, inofensiv pentru om si mediu, reprezinta alternativa ecologica a produselor poluante, corozive si toxice.
BioFresh Plus SP are o concentratie foarte ridicata de microorganisme facultative, ce actioneaza atat in mediul aerob cat si anaerob, adica in prezenta sau absenta oxigenului.
BioFresh Plus SP poate fi folosit pentru tratarea foselor septice si scurgerilor de la bai, bucat?rii, cantine, restaurante, unitati de alimentatie publica, colectivitati; pentru tratarea apelor uzate provenite din industria alimentara, abatoare, ferme de animale, conducte, puturi, rezervoare biologice cu separatoare de grasimi, statii de epurare a apelor uzate, etc.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
975 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: activator biologic - bioactivator - curatator biologic

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACTIVATOR BIOLOGIC

BIOFRESH PLUS SPURGO BIOLOGICOBIOFRESH PLUS SPURGO BIOLOGICO
BIOFRESH PLUS SPURGO BIOLOGICO
BioFresh Plus SP este un activator biologic, sub forma de pulbere, constituit din microorganisme, enzime libere si ...
RON 60

ACTIVATOR BIOLOGIC ESTE LISTAT IN: