Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Compania Novi Studio va ofera mobila la comanda la standardele cele mai ridicate. Confectionam mobilier rezidential: bucatarii, dormitoare, bai, camere de tineret si copii, livinguri, dressing.
De ce sa alegi NoviStudio ? Deoarece mobila produsa in serie, desi uneori arata bine in magazin, de cele mai multe ori, se integreaza cu dificultate in ambientul locuintei. Fie nu se armonizeaza cu restul camerei, fie ii lipseste ceva care sa va multumeasca intrutotul.
Acel ceva care da viata spatiului nu poate fi prins de instrumentele marketingului. Putem insa incerca impreuna sa realizam acel ceva.
Mobila noastra nu se incadreaza in categoria asa-numitelor produse de masa “personalizate“, ci este o mobila facuta exclusiv pentru cineva anume. De obicei, exclusivitatea costa, dar nu si in cazul nostru. Va asiguram ca pentru mai multa armonie nu veti plati mai mult.
Am promovat intotdeauna calitatea, iar produsele noastre unicat sunt realizate in deplina armonie cu spatiul construit si cu exigentele clientilor.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
103 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - design - la comana

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NOVISTUDIO SRL

Oferta firmei SC Novistudio Srl nu contine nici un produs sau serviciu