Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Inaugurarea reprezentantei IVECO si a service-ului de camioane are o semnificatie deosebita si este un reper important in portofoliului companiei Verbita. Daca pana acum eram obisnuiti ca in momentul in care auzim de numele firmei, sa ne gandim automat la consacratele marci Dacia si Renault, incepand de astazi ni se prilejuieste la toti ocazia sa ne gandim si la alte marci din industria auto ca facand parte din complexul Verbita, cum ar fi marca IVECO cea mai renumita gama de vehicule grele.
Pornind de la nevoile actuale ale pietei, Sc Verbita Srl si-a dorit diversificarea serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor si astfel ca in prezent devine dealer si reparator autorizat IVECO. Prin acest lucru se va construi o unitate profitabila pe termen lung care va duce la cresterea vanzarilor auto de vehicule grele si la realizarea unei cifre de afaceri considerabile din activitati de service si vanzarea de piese.
Odata cu noua investitie, clientii beneficiaza in aceasta locatie de toate serviciile integrate pe care Verbita Truck le ofera: vanzari de vehicule comerciale noi, vanzari piese originale marca IVECO, accesorii si lubrifianti, service mecanica pentru camioane si autoutilitare, service remorci si semiremorci, tinichigerie si vopsitorie, vulcanizare, electrica si diagnoza specializata, tahografe, service mobil, sta?ie ITP, spalatorie auto.

Misiunea service-ului Verbita Truck este de a limita timpul de stationare a vehiculelor, deoarece acest lucru nu aduce profit si in acelasi timp asteptarea celui care aduce vehiculul in service trebuie sa fie cat mai placuta. Acest lucru inseamna reparatii exacte, rapide, de calitate, intr-un mediu prietenos.

Obiectivul afacerii este de a fi alaturi de business-urile dinamice, asigurandu-le miscarea continua a vehiculelor si a utilajelor de constructii pe care le folosesc si de a le oferi pachete complexe de beneficii care sa le raspunda nevoilor.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
179 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Iveco - Daily - Service

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VERBITA TRUCK SRL

Oferta firmei SC VERBITA TRUCk SRL nu contine nici un produs sau serviciu