Inscrie firma »
Spot LED, 20W, Rotund

Spot LED, 20W, Rotund

Producator: V-TAC
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Spot LED, 20W, Rotund


Caracteristici Tehnice Spot LED 20W Rotund:ModelVT-2620Putere20WTemperatura de Culoare Alb Rece / Lumina naturala / Alb CaldForma Spot IncastratRotundaDispersorGeam transparent la exterior cu centrul matLuminozitate1500 lmDimensiuniΦ 182 x 90 mmDimensiuni Decupaj Tavan FalsΦ 160 mmTensiune Alimentare220-240VUnghi de lumina120 gradeAvantaje si alte caracteristici Spot LED 20W Rotund:Aspect modern
Tehnologie LED cu beneficii pe termen mediu si lungReducerea consumului de energie cu mai mult de 50%Durata de viata mare (20.000 ore)Unghiul de iluminare 120 gradeEste prevazut cu reflector pentru o mai buna dispersie a luminiiDatorita dimensiunilor reduse se poate incastra aproape in orice tavan falsDimensiuni: Φ182x90 mmDimensiuni decupaj: Φ160 mmProtejeaza mediul si nu contin mercur, plumb sau alte metale toxiceRezistenta ridicata la socuri mecanice sau electriceAplicatii Spot LED 20W Rotund:Birouri
Sali de conferintaHoteluriRestauranteLocuinte, Case, Vile, etcAplicatii in care se doreste incastrarea in tavan fals din rigipsPot inlocui spoturile clasice in anumite situatiiInstructiuni de montare sau instalare pentru spoturi LED incastrabile in tavan fals:
Inainte de a instala sau a schimba spotul orientabil cu LED trebuie sa opriti tensiunea de alimentare.
Montarea sau instalarea spotului orientabil cu LED trebuie facuta de un electrician autorizat.
Inainte de toate trebuie facut decupajul in tavanul fals tinandu-se cont de dimensiunile spotului.
Alimentarea spotului orientabil cu LED se face direct la reteau de tensiune 220V cu ajutorul transformatorului inclus in pachet.Spoturile incastrate cu LED se vor fixa de tavanul fals cu ajutorul arcurilor incluse in pachet.


Spot LED 20W RotundDaca aveti in vedere o economie de energie si aveti nevoie de un corp de iluminat pentru interior, Spotul LED 20W rotund este solutia perfecta. Realizat din cele mai bune materiale, Spotul LED 20W rotund are o durata de viata de peste 20.000 ore si o garantie de 24 de luni.Nota: Informatiile prezentate in pagina produsului Spot LED 20W - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Spot LED 20W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Spot LED 20W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Spot LED 20W sunt valabile in limita stocului disponibil. Produsul Spot LED 20W poate fi comandat online sau telefonic la Telefon 0749 241 318. Livrarea produsului Spot LED 20W se face prin Curier la orice adresa din Romania. Ledonline.ro va ofera produsul Spot LED 20W la cel mai bun pret, comandati acum Spot LED 20W la numai 135,60 RON.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
29 932 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Iluminat stradal - Becuri - Proiectoare

SPOT LED, 20W, ROTUND ESTE LISTAT IN: