Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Recuperare Medicala


Fizioterapie

Curentii de joasa frecventa se caracterizeaza prin impulsuri de diverse forme ,care au o frecventa cuprinsa intre 0-1000 cicli/sec.
Din forma acestor impulsuri rezulta si forma curentului, care poate fi triunghiular, exponential, dreptunghiular sau trapezoid.
Din aceasta categorie fac parte curenti: CDD (curent diadinamic), Trabert,TENS (stimulare nervoasa electrica transcutanata).

Efectul terapeutic
Efectul terapeutic al magnetilor este cunoscut din cele mai vechi timpuri. Cu circa 5000 de ani in urma in China se cunostea caracteristica magnetului de a indica nordul - chinezii fiind cei care au inventat busola.
Tot in China antica s-au constatat efectele benefice ale magnetilor asupra diverselor afectiuni. Aproape fara contraindicatii si cu efecte vizibile in cateva ore de la aplicare pe corp, magnetul a reprezentat in trecut un remediu foarte apreciat, mai ales in Orient.

Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation , pe scurt LASER-ul reprezinta o amplificare a luminii de catre emisia stimulata de radiatii.

Laserterapia a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii 10-20 de ani. Energia luminoasa absorbita de tesuturile pacientului declanseaza modificari biologice la nivelul celular care duc la intensificarea circulatiei sangvine locale; inlatura temporar durerea si rigiditatea din muschii minori si articulatii; relaxeaza muschii si inlatura spasmele musculare; inlatura temporar dureri minore si anchilozari asociate cu artrita.


Ultrasunetul - efectueaza un fel de micromasaj al celulelor si tesuturilor, care este insotit de aparitia de caldura si asigura un efect anestezic, «inmuierea aderentelor», imbunatatirea circulatiei sanguine si a tesuturilor.


Kinetoterapie
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
85 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: recuperare medicala

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ORTOMED ISOKINETIC SRL

Oferta firmei SC ORTOMED ISOKINETIC SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ORTOMED ISOKINETIC SRL ESTE INSCRISA IN