Inscrie firma »
S***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Gradinita GSP cu profil sportiv

Gradinita GSP cu profil sportiv

Tip produs: gradinita bucuresti | gradinita autorizata | gradinita ieftina
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Gradinita GSP cu profil sportiv

Gradinita GSP cu profil sportiv, va ofera, dragi parinti, portia zilnica de sanatate pentru copilul dumneavoastra!

In mod practic, derulam toate activitatile instructiv-educative pe fiecare grupa de varsta, stabilite de MECTS, la care venim zilnic cu activitati sportive sub forma de joc.

Activitatile instructiv-educative incep cu 10-15 minute de gimnastica ritmica, in acorduri muzicale, continuam cu activitatile obisnuite ale unei gradinite, iar dupa-amiaza, cu copiii mai mari de 2 ani, se desfasoara cca 25-35 minute, activitati de initiere in sport, folosind aceleasi elemente interactive de joc:

Luni - Fotbal

Marti - Baschet

Miercuri - Tenis de camp

Joi - Judo - autoaparare

Vineri - Gimnastica

Dezvoltam pentru copiii dumneavoastra un concept care ni se potriveste: "Sportul-Educatie si sanatate" si avem la dispozitia copiilor dumneavoastra un colaborator calificat CSS 3 STEAUA - specialistii in diverse ramuri din sport sunt prezenti in gradinita GSP, iar daca va doriti si sportul de performanta, aveti toate usile larg deschise: Dumneavoastra decideti!

Curtea este mare de 2000 de mp, cu locuri de joaca, livada, foisor si cascada, teren de tenis, sala de sport cu tatami; la toate acestea vine o echipa educationala tanara, dar cu calitati pedagogice si psihologice in acord cu specificul gradinitei.

Profesorii de tenis, fotbal, baschet, judo, gimnastica, ii asteapta pe copiii dumneavoastra, aici, la Gradinita GSP sau la STEAUA - CSS 3 pentru viitorii performeri.

Sa nu uitam nici de CLUBUL PARINTILOR, o comunitate din diverse categorii sociale, dar uniti de ideea de sport si de sanatate a copiilor: vor avea loc intalniri periodice sau ocazionale, se pot deconecta la tenis sau pe tatami-autoaparare sau pur si simplu se pot intalni in livada, foisor pentru a face conexiuni in propriile afaceri.

Practic, dumneavoastra, parintii, conduceti Gradinita GSP! Finantatorul gradinitei, om de sport, SENSEI Judo, este deschis dialogului, iar solicitarile dumneavoastra sunt luate in seama!

Gradinita va pune la dispozitie supravegherea video-online, prin care va puteti vedea copilul in timpul activitatilor din gradinita.

INFORMATII
Acreditare: Gradinita autorizata de METCS-ARACIP prin Ordinul 3406/29.02.2012.
Orar:
Program Normal:7.30 - 13.00
Program Prelungit:7.30 - 18.00 sau 7.30 - 20.00
Tarife:
Program Normal:7.30 - 13.00 / 840 RON lunar

Program Prelungit:7.30 - 18.00 / 1180 RON lunar sau 7.30 - 20.00 / 1400 RON lunar

Beneficii:
- 10% reducere pe toata perioada contractului pentru copiii proveniti din familii monoparentale
- 10% reducere pe toata perioada contractului pentru copiii ai caror parinti sunt bugetari (unul sau ambii)
- 50% reducere pe toata perioada contractului pentru al doilea copil provenit din aceeasi familie

Transport:
Se asigura transport cu microbuz (cu insotitor) la costuri incepand de la 9 lei/zi in functie de traseu.

Spatiul gradinitei:

Spatii: interioare: 400 mp - 5 Sali de curs, 2 Sali de mese, sala de sport, 4 bai, cabinet medical cu asistenta medicala in permanenta, bucatarie proprie, birouri administrative.

Curte exterioara (loc de joaca): suprafata exterioara 1600 mp- terenuri de joaca special amenajate pe particularitati de varsta, 3 terenuri de sport ( minifotbal, tenis, baschet), livada, foisor(ideal pentru petreceri), cascada.
Loc de joaca: dotat pe particularitati de varsta de varsta, leagane , casute, tobogane

Grupele de copii:
grupa puisor: 1,5 -3 ani
grupa fluturas: 3-4 ani
grupa iepuras: 4- 5 ani
grupa ursulet: 5-7 ani ( grupa pregatitoare )
Limitele de varsta ale copiilor: 1,5-7 ani
Nr. Copii in grupa: 7-12 copii in grupa

Alimentatie: Bucatarie proprie. Meniul gradinitei este conceput saptamanal de medicul pediatru al gradinitei, asigurand respectarea celor mai stricte reguli de alimentatie la copii.
Meniul este aliniat mediei indicilor calorici necesari grupelor de varsta din gradinita.

Produsele sunt gatite in bucataria proprie, de un bucatar specialist in nutritie de copii, iar in bucatarie se respecta toate regulile de igiena si sanatate impuse de lege (teste bacteriologice permanente pentru suprafetele de lucru, echipament adecvat pentru bucatareasa si vizitatori, teste permanente de potabilitate a apei, chiuvete separate pentru diferite tipuri de produse, frigidere separate pentru diferite tipuri de produse, masina de spalat vase, vesela adecvata pentru copii, prosoape de unica folosinta etc.)

Program de somn: programul de somn va fi obligatoriu pentru programul prelungit, dar se va tine cont de particularitatile individuale ale fiecarui copil.

PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
853 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: gradinita bucuresti - sport si natura - educatie prin sport

GRADINITA GSP CU PROFIL SPORTIV ESTE LISTAT IN: