Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Suntem o companie 100% romaneasca, ce isi desfasoara activitatea in domeniul piese de schimb pentru utilaje agricole & constructii, autoturisme si hidraulica.

Pentru ca avem contacte direct cu fabricantii pieselor putem oferii preturi preferentiale fie ca esti un simplu consumator sau ai o afacere in domeniu.
Produse si solutii de inalta tehnologie si performanta
Acordand o mare atentie dezvoltarii noastre continue, ne permitem sa oferim clientilor nostri produse de calitate si solutii economice penru nevoile lor.

Prin intermediul echipelor tehnice specializate precum si a vehiculelor special echipate asiguram clientilor nostri diagnosticare si remedieri defectiuni asupra instalatiilor hidraulice, a unei game largi de utilaje si sisteme apartinand domeniului agricol, naval, siderurgic etc.

Fie ca ai nevoie de un utilaj nou sau second-hand, cauti o piesa originala sau economica, ai probleme cu motorul, transmisia sau sistemul hidraulic, poti apela oricand la echipa noastra tehnica, specializata in a va oferi un raspuns prompt si solutia ideala pentru nevoia dumneavoastra.

Vrem sa promovam bunele relatii intre oameni, asa ca supraveghem in permanenta satisfactia clientului, si dezvolarea profesonala a grupului de oameni din compania noastra, astfel incat tu sa gasesti mereu ajutorul de care ai nevoie, cand ai nevoie.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
855 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piese de schimb utilaje constructii - piese auto - hidraulica

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AHETRUST COMPANY SRL

Oferta firmei SC AHETRUST COMPANY SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC AHETRUST COMPANY SRL ESTE INSCRISA IN