Inscrie firma »

C******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare C******************************

Cabinet Avocat BARBULESCU IOANA ofera servicii de asistenta juridica si reprezentare la instante de orice grad, de la judecatorie pana la ICCJ. Acorda asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri si reprezentare in instata in domeniul dreptului penal, dreptului civil, dreptului comercial, dreptului familiei. De asemenea oferim consultanta in achizitii publice, retrocedari, infiintare firme, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare. de Avocatura ofera asistenta, consultanta si reprezentare juridica cetatenilor romani si straini aflati in strainatate sau in tara. Informatiile de natura juridica prezente pe acest site au caracter informativ, utilizarea lor putindu-va oferi un suport informativ general. Este recomandata consultarea unui avocat care sa va ofere sprijinul profesional si legal, in functie de specificul si de particularitatile problemei dumneavoastra.
De asemenea, asiguram reprezentarea clientilor in fata autoritatilor si a institutiilor specializate (de exemplu, in cadrul concilierilor, medierilor si arbitrajului).
Cabinetul se bazeaza pe colaborarea constanta a unor birouri de traducatori autorizati, notari publici, executori judecatoresti, experti in topografie, auto si constructii. Echipa noastra va sta la dispozitie 24 de ore din 24, in vederea solutionarii problemelor dumneavoastra.
PREZENTARE C******************************
MEMBRU
GRATUIT
C******************************
193 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: servicii de asistenta juridica - consultanta juridica - negocieri si reprezentare in instata

ULTIMELE PRODUSE ALE CABINET AVOCAT BARBULESCU IOANA

Oferta firmei CABINET AVOCAT BARBULESCU IOANA nu contine nici un produs sau serviciu
CABINET AVOCAT BARBULESCU IOANA ESTE INSCRISA IN