Inscrie firma »

S*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************

STAFF BROKER DE ASIGURARE este infiintata in anul 1995 si are ca obiect unic de activitate brokerajul in asigurari corporate si retail.
Scopul nostru este de a oferi clientilor o solutie eficienta in gestionarea riscurilor si o reprezentare profesionista a intereselor acestora in fata asiguratorilor.
Clientul nostru externalizeaza intreaga problematica a asigurarilor si daunelor din riscuri asigurate, STAFF oferind astfel solutii complete in identificarea si transferul riscurilor. Abordarea noastra este una in cunostinta de cauza pentru ca alocam resurse importante pentru a cunoaste suficient organizatia clientului.
Recomandarile noastre vin din studiul unui numar semnificativ de oferte de asigurari corporate disponibile pe piata, astfel putand emite recomandari fundamentate si profesionale. Concepem si negociem programe de asigurari corporate astfel incat permanent sa fie reduse riscurile remanente.
In caz de dauna, clientul nostru se bucura de experienta noastra astfel incat prejudiciul inregistrat sa fie indemnizat integral.

Solutii la client :
- Identificare riscuri, sume asigurate optime, identificare probleme fata de autorizari/conformari
- Raport optim pret/calitate, identificare riscuri neasigurate, externalizare gestiune polite si scadente
- Reprezentare in caz de daune din riscuri asigurate
- Facilitam proceduri amiabile, asistenta juridica si rutiera, mediere, resurse umane, evaluari si management de risc, evaluari bunuri imobile si mobile
- Rapoarte de activitate.

Beneficii client :
- Reducere costuri cu asigurarile, reducere costuri cu personalul
- Indemnizare prejudiciu din riscuri asigurate 100% si reducerea timpului de incasare a despagubirilor. Reducerea timpului de imobilizare fonduri reparatie.
- Finantarea reparatiilor de calitate, reducerea riscurilor neasigurate
- Reducerea procentelor si situatiilor neacoperite, reducerea fransizelor, eliminarea asigurarilor proportionale.

In aproape 20 de ani de activitate, am acumulat experienta privind riscurile si daunele din riscuri asigurate in industrii ca : Mari magazine de tip Do-It-Yoursel ; Automotive : fabricatie, comercializare si service;Transporturi de marfuri si persoane inclusiv transport public; Logistica, mari depozite;Autovehicule rutiere, maritime si aeronave, Constructii civile si industriale; Furnizori de servicii medicale; Aparatura medicala; Profesii liberale; Riscuri de proprietate, financiare,raspunderi legale, contractuale si profesionale.
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
603 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: broker asigurari - asigurari corporate - broker corporate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC STAFF BROKER DE ASIGURARE SRL

Consultanta in asigurari - optimizare portofoliu de asigurari corporateConsultanta in asigurari - optimizare portofoliu de asigurari corporate
Consultanta in asigurari - optimizare portofoliu d...
Solutii la client : - Identificare riscuri, sume asigurate optime, identificare probleme fata de ...
RON 1.00
SC STAFF BROKER DE ASIGURARE SRL ESTE INSCRISA IN