Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Toni Trading este o companie specializata in proiectarea si realizarea de fatade ventilate. Avem expertiza necesara realizarii oricarui stil de fatada, iar impreuna cu partenerii nostri oferim servicii complete de proiectare si executie pentru exterioarele cladirilor la cele mai inalte standarde.

Suntem o companie ce satisface pe deplin cerintele clientului, se pliaza pe dorintele acestuia, iar datorita experientei anterioare putem face fata oricarei provocari cu rezultate de exceptie. In paralel, compania comercializeaza orice tip de materiale de constructii, de import sau de origine autohtona.



In prezent, fatadele semnate Toni Trading reflecta total personalitatea clientului. Mai mult, exterioarele realizate de compania noastra identifica cladirile in peisajul arhitectonic urban prin linii si forme clare, inconfundabile, prin calitatea excelenta a materialelor si prin finisajele atent realizate.

Fatada determina \"atitudinea\" unei cladiri - impunatoare, clasic-eleganta, futurista. Pe langa latura sa estetica, fatada are rolul functional de protectie a constructiei. Va stam oricand la dispozitie cu o oferta personalizata, cu o solutie eficienta sau cu un sfat referitor la proiectul dumneavoastra.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
179 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fatade ventilate - placari ceramica - compartimentari boxe

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TONI TRADING COM SRL

Oferta firmei SC TONI TRADING COM SRL nu contine nici un produs sau serviciu