Inscrie firma »
Proiectare de flux tehnologic pentru fabrici de industrie alimentara, laboratoare de cofetarie-patiserie, restaurante, fast-food-uri.

Proiectare de flux tehnologic pentru fabrici de industrie alimentara, laboratoare de cofetarie-patiserie, restaurante, fast-food-uri.

Tip produs: Proiectare | industria alimentara | restaurante
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Proiectare de flux tehnologic pentru fabrici de industrie alimentara, laboratoare de cofetarie-patiserie, restaurante, fast-food-uri.

- Proiectarea tehnologica a unei fabrici pentru industria alimentara, depozit alimentar, restaurant, pizzerie, patiserie-cofetarie sau orice alt jucator din domeniul alimentar
- Realizarea documentatiei tehnice necesare pentru obtinerea autorizatiilor sanitare si sanitar veterinare, din partea Directiilor sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor si a Directiilor de Sanatate Publica (Sanepid).
- Intocmirea schitelor de amplasament ale fabricilor, depozitelor, restaurantelor, etc cu amplasarea utilajelor, echipamentelor, a incaperilor si spatiilor de lucru si depozitare, a vestiarelor filtru si a celorlalte anexe, astfel incat sa se evite contaminarea incrucisata.
- Elaborarea retetelor de fabricatie, a instructiunilor de lucru, a schemelor tehnologice si a licentelor de fabricatie
- Proiectarea, implementarea si dezvoltarea sistemului de siguranta alimentara pentru operatorii din domeniul alimentar (producatori de produse alimentare, distribuitori, depozite, obiective de alimentative publica), in confomitate cu cerintele standaului ISO 22000/HACCP
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
2 409 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: import vinuri - vinuri franta - distributie vinuri import

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROIECTARE DE FLUX TEHNOLOGIC PENTRU FABRICI DE INDUSTRIE ALIMENTARA, LABORATOARE DE COFETARIE-PATISERIE, RESTAURANTE, FAST-FOOD-URI.

Consultanta in etichetarea produselor alimentare si/sau verificarea etichetelor din punct de vedere legalConsultanta in etichetarea produselor alimentare si/sau verificarea etichetelor din punct de vedere legal
Consultanta in etichetarea produselor al...
- Creare etichete pentru produse alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare - Verificare eticheta produs ...
Calcul valoare nutritiva si energetica a produselor alimentare si a felurilor de mancare gatite in casa sau la restaurant. Calcul diete.Calcul valoare nutritiva si energetica a produselor alimentare si a felurilor de mancare gatite in casa sau la restaurant. Calcul diete.
Calcul valoare nutritiva si energetica a...
- Calcul valoare nutrititiva si energetica alimente compuse, mancare facuta acasa sau la restaurant (de exemplu: tort, ...
Vinuri Chateau de Fontenay- Valea LoareiVinuri Chateau de Fontenay- Valea Loarei
Vinuri Chateau de Fontenay- Valea Loarei
Amestecul dintre nisip si argila permite obtinerea diferitelor varietati de vin care reprezinta brandul Chateau de ...

PROIECTARE DE FLUX TEHNOLOGIC PENTRU FABRICI DE INDUSTRIE ALIMENTARA, LABORATOARE DE COFETARIE-PATISERIE, RESTAURANTE, FAST-FOOD-URI. ESTE LISTAT IN: